reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lyara witaj! :D Jak tam aklimatyzacja kochana ?:) sąsiedzi ? bariera językowa pokonana ?:)
Jest ciężko, bo ten angielski co znamy ze szkoły to bardzo odbiega od tego tutaj... Ale radzimy sobie :D Mieszkamy z Polakami więc nie ma kiedy ćwiczyć, ale ogólnie nie jest zle :) W sklepie sobie radzimy, w banku też :) Ja jestem zachwycona naprawdę, całkiem inne życie niż w Polsce :)

reklama
Zapomnialyscie o mnie :)
Ale ja o Was nie. Zaglądam. Czytam. Ostatnio nie mialam czasu. Zresztą ciągle nie mam ... niedawno znów przeżywaliśmy zapalenie pęcherza u męża :( miał zrobione wszystkie możliwe badania lacznie z badaniem krwi na chlamydie. No i wszystko ok ! Wszystko !
@ spoznila mi się 5 dni ... ależ mialam nadzieję. Niestety przyszła. Rok stracony. Normalnie ciężko mi w to uwierzyć, wiecie? Mając jedno dziecko tak trudno zajść w ciążę z drugim ... tracę nadzieję. Gasne. Czasem myślę że chyba na tym jednym poprzestaniemy, że nie jest nam dane. Zbieram się do lekarza ale coś zebrać się nie mogę. Z jednej strony chcę iść by nie tracić kolejnego roku, a z drugiej strony boję się, ze pójdę na darmo. Że usłyszę coś złego.
Generalnie wysiadam psychicznie w robocie. Postanowiłam ze po wakacjach zmieniam swoje życie i składam wypowiedzenie :)

Pyzia nie.przejmuj sie
A jak sytuacja z facetem. Lepiej juz?

Nessi jak jest kotek to ciezko miec I pieska :-)

Lyara a jak twoj facet? Wyluzowal z grami?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka raczej coreczka zobaczymy co gin powie w poniedzialek bo chce juz szalec z rozowym:-) to juz 22 tydzien szok jak to zlecialo
A ja od trzech dni czuje sie gorzej chyba boli mnie spojenie lonowe m sie smieje ze wkoncu wiem ze w ciazy jestem :-)
A.jak niunia u Ciebie? Ja ciaglr trzymam kciuki I tak bede trzymac az do twojego porodu!

Shira lepiej isc. Czasami sie okazuje ze to pierdola I czas.leci

No a u mnie nie jest za kolorowo. Jutro ide gdzies u siebie do gina na usg bo mam zle przeczucia. Jak mialam mega mdlosci, ze na sam widok jedzenia mi sie chcialo wymiotowac, to wszystko ustalo. Z dnia na dzien czuje sie coraz lepiej, tak jakby beta leciala w dol.
Juz nawet dzis zrobilam porzadki w lekach zeby poodsprzedawac.

Niunia tak jest z mdlosiami ze przechodza nagle. Ale masz racje niech cie zobaczy lekarz I bedziesz spokojniejsza. Daj znac po wizycie ale ja wiem ze bedzie dobrze :-)

reklama
Do góry