reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lyara witaj! :D Jak tam aklimatyzacja kochana ?:) sąsiedzi ? bariera językowa pokonana ?:)
Jest ciężko, bo ten angielski co znamy ze szkoły to bardzo odbiega od tego tutaj... Ale radzimy sobie :D Mieszkamy z Polakami więc nie ma kiedy ćwiczyć, ale ogólnie nie jest zle :) W sklepie sobie radzimy, w banku też :) Ja jestem zachwycona naprawdę, całkiem inne życie niż w Polsce :)

reklama
Zapomnialyscie o mnie :)
Ale ja o Was nie. Zaglądam. Czytam. Ostatnio nie mialam czasu. Zresztą ciągle nie mam ... niedawno znów przeżywaliśmy zapalenie pęcherza u męża :( miał zrobione wszystkie możliwe badania lacznie z badaniem krwi na chlamydie. No i wszystko ok ! Wszystko !
@ spoznila mi się 5 dni ... ależ mialam nadzieję. Niestety przyszła. Rok stracony. Normalnie ciężko mi w to uwierzyć, wiecie? Mając jedno dziecko tak trudno zajść w ciążę z drugim ... tracę nadzieję. Gasne. Czasem myślę że chyba na tym jednym poprzestaniemy, że nie jest nam dane. Zbieram się do lekarza ale coś zebrać się nie mogę. Z jednej strony chcę iść by nie tracić kolejnego roku, a z drugiej strony boję się, ze pójdę na darmo. Że usłyszę coś złego.
Generalnie wysiadam psychicznie w robocie. Postanowiłam ze po wakacjach zmieniam swoje życie i składam wypowiedzenie :)

Pyzia nie.przejmuj sie
A jak sytuacja z facetem. Lepiej juz?

Nessi jak jest kotek to ciezko miec I pieska :-)

Lyara a jak twoj facet? Wyluzowal z grami?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka raczej coreczka zobaczymy co gin powie w poniedzialek bo chce juz szalec z rozowym:-) to juz 22 tydzien szok jak to zlecialo
A ja od trzech dni czuje sie gorzej chyba boli mnie spojenie lonowe m sie smieje ze wkoncu wiem ze w ciazy jestem :-)
A.jak niunia u Ciebie? Ja ciaglr trzymam kciuki I tak bede trzymac az do twojego porodu!

Shira lepiej isc. Czasami sie okazuje ze to pierdola I czas.leci

No a u mnie nie jest za kolorowo. Jutro ide gdzies u siebie do gina na usg bo mam zle przeczucia. Jak mialam mega mdlosci, ze na sam widok jedzenia mi sie chcialo wymiotowac, to wszystko ustalo. Z dnia na dzien czuje sie coraz lepiej, tak jakby beta leciala w dol.
Juz nawet dzis zrobilam porzadki w lekach zeby poodsprzedawac.

Niunia tak jest z mdlosiami ze przechodza nagle. Ale masz racje niech cie zobaczy lekarz I bedziesz spokojniejsza. Daj znac po wizycie ale ja wiem ze bedzie dobrze :-)

reklama
Do góry