reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lenaka współczuję Ci... a jeszcze bardziej Twojemu mężowi... fałszywiec z Ciebie straszny i egocentryk.
Nie musisz się martwić ja mam w dupie co się u Ciebie dzieje wiec żyj sobie dalej w swoim prywatnym małym światku.
Ann nie przejmuj się jesteś kochana osóbka, która zawsze pyta co u innych... a mało co mówi o sobie.

Ann wiesz staraczki poszły pewnie na 2017 :) a ciężarówki tez na swoje taka kolej rzeczy , na 2015 tez cisza praktycznie

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

A lyara sie odzywala? Ciekawi mnie co u niej?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ruda nie odzywala się tutaj już trochę. Może wywołana da znać.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Bry :) Nawet nie wiecie jak miło że ktoś o mnie pamięta... Naprawdę bardzo to miłe...Czytam cały czas, ale jakoś nie mam weny ani chęci za wiele pisać :) Bo i w sumie poza wyprowadzką do Anglii żadnych zmian... Nadal się staramy, i nadal nic nie wychodzi :( Ostatni cykl trwał 60dni, teraz mam 32dc i nadal @ brak. Testy negatywne...
Więc stanowczo coś jest nie tak :( Ale na razie traktuję to względnie na luzie, bo i tak do lekarza tutaj nie pójdę dopóki nie pozałatwiam formalności.
A tak poza tym, u nas świetnie. Odżyliśmy, ta wyprowadzka to najlepsze co mogliśmy zrobić. Jesteśmy dużo spokojniejsi i szczęśliwsi niż w Polsce.

Lyara ciesze sie ze wam dobrze ale szkoda mi Twojej corki. Jak mala zniosla wasza wyprowadzke?
Robilas badania tarczycy?

Hej, ja tez jestem i dalej śledzę wątek! :)
Dziwne to zabranianie przekazywania co sie dzieje u drugiej osoby (tym bardziej tak anonimowej jak tu). W prawdziwym życiu na pytanie od znajomych co słychać u kogos trzeciego odpowiadasz milczeniem albo tekstem "wiem ale nie powiem bo nie dostałam autoryzacji"? Czy mówisz ze wszystko dobrze (nie zdradzając szczegółów)?

Cześć Lyara! Fajnie ze nastroje lepsze. Jak córka?

Czarna, a jak tam, odpoczęłas juz od forum? Wracasz do aktywności na forum i staranek czy tylko zaglądasz sporadycznie?

Pozdrowienia dla brzuchatek! Staraczki - siły, cierpliwości i wyluzowania - sobie i wam życzę :)

reklama
Czarna stara sie pelna para :-)
Usp moglam napisac bo nie dostalam pozwolenia? :-)
Humor mi sie poprawil :-)
Pokaze wam nowego czlonka naszej rodziny: Dolar :-)albo jak to mowi moj synek Dopa ( czasami mu wyjdzie dupa:)
1463743350-1d1mld.jpeg

Do góry