reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Z tego co mi pisała to już lepiej z wynikami badań. Córeczka rośnie i ładnie się rozwija :-)

PS. Lena jak czytasz to mam nadzieję że nie napisałam dziewczynom zbyt duzo. Może wróć :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, mam swojego rzecznika... Ann... :-(
W ostatnim moim poście napisałam, że nie mam zamiaru pisać o sobie na forum, ew. prywatna wiadomość czyli nie do ogółu a do konkretnej osoby i to się nie zmieniło. Nie mam ani czasu ani ochoty na forum więc nie wrócę...kurczę Ann...

Lenaka jak dla mnie przesadzasz a nie wydaje mi sie by którakolwiek z dziewczyn chciała zle dla Ciebie .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

W ostatnim moim poście napisałam, że nie mam zamiaru pisać o sobie na forum, ew. prywatna wiadomość czyli nie do ogółu a do konkretnej osoby i to się nie zmieniło. Nie mam ani czasu ani ochoty na forum więc nie wrócę...kurczę Ann...

Czyli jednak dobrze wyczułam jaki złośliwy i arogancki człowiek z Ciebie... dopóki wszystko kręciło się wokół Twojej osoby byłaś kochana do granic możliwości ale wystarczył tylko jeden wpis ankaki ze przesadzasz ze swoimi obawami... i Twoje prawdziwe oblicze się ukazało.
Szkoda Ann bo jeśli tak traktujesz przyjazne Ci duszyczki to bardzo im współczuję...
Mam nadzieje ze teraz już nikt do Ciebie nie napisze widząc ten wpis.
Ooo teraz masz powód żeby odejść i nie wracać, w końcu!

Ann nie zrobiła nic złego :( Po co robić tajemnice skoro i tak jesteśmy anonimowi dla siebie ... (pytanie retoryczne).

EM ka nie napisałam że ktoś chciał źle, z całą sympatią dla Ann ale nikogo nie upoważniałam ani nie prosiłam o rozpowszechnianie informacji podawanych w prywatnych wiadomościach.
Zastanówcie się przez sekundę czy Wam by się to podobało.
Czarna... wszystkiego dobrego.
Nessi już chyba dokładnie wyjaśniłam o co chodzi.

Ależ to przykre miejsce.

Dobrze już teraz możesz być pewna ze ani tu a w privie nie zainteresuje się twoja osoba. Nie wiem jak inne dziewczyny ale one chyba też nie. A jeśli rozpowszechnilam i przekzalam za dużo informacji to przeprszaszam. Możesz sobie żyć w swojej bance. Powodzenia

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ma to jak robic szum wokół własnej osoby :)

Uwierz mi Lenkaka, ze nie mam az tak nudnego zycia i bezproblemowej ciazy, zeby interesowac sie Twoja osoba :) a to, ze ktos napisal, ze u Ciebie wszystko ok to na prawde duzo? Blagam Cie.

Do góry