reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Aniay a u ciebie? Testy co pokazują?

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj robiłam test i wyszedl ciemniejszy niz poprzednie. Objawy... niby mam jakieś, tzn czasem cycek zaboli, troszkę częściej do toalety... i dzisiaj nie moglam przestac plakać. Powiedzialam dwóm osobom w pracy, żeby się nie dziwili że tyle do lekarza latam. A za tydzień w czwartek mam USG żeby zobaczyć ktory to tydzien tak naprawde (według moich obliczeń dzisiaj 17dpo czyli 4t3d) i to bedzie pierwsze potwierdzenie od lekarza, że jestem w ciąży. (Wszyscy z którymi rozmawiałam do tej pory wierzyli mi na słowo)
Boję się i panikuję, zanim zaszłam w ciąże wszystkim mówiłam że się staram i żaliłam że się nie udaje, teraz... tak bardzo się boję że nie potrafię się cieszyć i boję się dzielić tym z innymi.

Ja już w domku. Po wszystkim.

Jesteś w moich myślach, agnesis.
Nie powiem trzymaj się bo czasem trzeba się najpierw rozpaść na milion kawałków żeby móc się potem pozbierać do kupy.

Aniay wierzę że może być ci trudno ale wiara to podstawa. Pamiętaj że dziecko czuje wszystkie twoje emocje. Musisz myśleć pozytywnie :-)

Agnesis tule

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis, tulę..
Aniay, a ile cykli sie staralas? To będzie twoje pierwsze dzidzio?

I tu się pojawia moje niedowierzanie we wlasne szczescie. Drugi cykl.

Mam corke 9 lat i aniołka z 20tego tygodnia (mialaby teraz okolo 11 lat)

Przepraszam że sie zaśmieje ale właśnie coś zauważyłam w Twoim podpisie

Mutacja MTHFR wygląda bardzo jak skrót od Motherf*cker. ;)

I tu się pojawia moje niedowierzanie we wlasne szczescie. Drugi cykl.

Mam corke 9 lat i aniołka z 20tego tygodnia (mialaby teraz okolo 11 lat)

Przepraszam że sie zaśmieje ale właśnie coś zauważyłam w Twoim podpisie

Mutacja MTHFR wygląda bardzo jak skrót od Motherf*cker. ;)

:):) niezle skojarzenie :):):):)
ale to skrót jakiejś fachowej nazwy procesu metylacji ;) czyli ze mam gorsze przyswajanie witamin z grupy b w tym kwasu foliowego i powinnam łykać ich duże dawki i/lub formy metylowe.

Hej dziewczyny :) strasznie dawno mnie nie było, ale musiałam się trochę wyciszyć i uspokoić :>
A że ja zbytnio spokojna nie jestem to sobie ślub i wesele zaplanowałam, o!
Widzę, że dużo się działo, niestety nie wszystko doczytałam, mówcie mi tu szybko wszystko!

Napisane na D6633 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Karola,
Gratki z okazji ślubu! Kiedy masz? :)
Wątek troche przerzedzony, mało produkujemy jakos.
Walczymy dalej o szczęście :)
Ja czekam na @, oby szybko przyszła bo inaczej zahaczy mi o wakacje nad morzem.. Oczywiście chciałabym aby do lipca juz zniknęła @ w ogóle na 2 lata ale jak sie nie uda to lepiej abym nad morzem miała spokój :)

Do góry