Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Ja ostatnio jakos tak sie mało udzielam,bo próbuję pogodzić się z myślą,że to ostatni cykl starań...Potem już na zawsze pożegnam się z marzeniami o dziecku...Jestem już po CLO,od jutra zaczynam GONAL,potem PREGNYL i zobaczymy co z tego wyjdzie.agnesis - jak się dziś czujesz kochana ? Pobolewanie przeszło ?
Strawbelka - co u Was słychać ? Plamienie ustało ? Jak samopoczucie ?
Pyzia - co nic nie piszesz ? Halooooo ?
Ehhh z tymi staraniami ... najgorsze jest to czekanie od cyklu do cyklu. Ślub powiadasz ? O rany ...ja chyba muszę sobie obejrzeć nagranie z naszego bo Nam ''pyknie'' 10 lat razem .. Czas szybko leci, a stres ze ślubem związany był dla mnie katorgą
Nessi ból fizyczny jest do zniesienia.
Dziwnie funkcjonuję. Dobrze, że nie muszę pracować.
Przyszłe starania nasze na pewno nie będą łatwe.
Hej Ja ostatnio jakos tak sie mało udzielam,bo próbuję pogodzić się z myślą,że to ostatni cykl starań...Potem już na zawsze pożegnam się z marzeniami o dziecku...Jestem już po CLO,od jutra zaczynam GONAL,potem PREGNYL i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Nessi ona jest naprawdę dobrą w tym co robi i mam na to wiele ślicznych dowodów Poza tym tu na miejscu nie mam innego dobrego lekarza. My zdecydowaliśmy że kończymy leczenie bo już finansowo nie wyrabiamy. Odkąd ja mam zawieszoną spółkę to zarabia tylko Michał więc naprawdę ciężko z jednej pensji wydawać co miesiąc kilka stów. ..Ty może zmień lekarza jak się z tą nie udaje co ? Masz tam jakiegoś dobrego ? Bo może ona tylko wiesz ... kasę ciągnie i nadzieję robi ..
Kochana jak cudownie że serduszko już bije <3 Leż i dbaj o siebie i o Kropka.Dziewczyny u mnie nic nowego. Plamic plamie caly czas, krwiaka nie ma i lekarz nie wie skad plamienie. Podejrzewz jeszcze estrofem i wlasnie powoli go odstawiam. Mam caly czas lezec.
Tydzien temu bylam u lekarza, serduszko juz bilo. Jest jeden Kropek.
Kolejna wizyta 31 maja i jak serduszko bedzie dalej bic to dopiero zaczne sie cieszyc, bo nigdy nie doszlam nawet do 7tc.