reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nessi nasz syn ten sam rocznik, 09.

Mój chłop nie chce robić badań genetycznych dziecka, ani określania płci. Bo słyszał jak lekarz mówił, że to bez sensu. Ale mam trochę swoich oszczędności i może zrobić to bez jego wiedzy...
Tylko nie wiem czy chce się zadręczać, czy próbować dalej i wierzyć że będzie ok. Za duży natłok myśli jak na razie.

Ja bym się wstrzymała z robieniem badań póki co ... ale to jest tylko moje zdanie. Męża tez bym nie okłamywała bo w końcu i tak się wyda ... po co Wam kłótnie ? Jeśli się przy nich upierasz to porozmawiajcie ... może tego nie okazuje ale on też został osieroconym rodzicem. Ja zawsze podkreślam by nie zapominać o facetach. Mi bardzo pomógł mój K. Raz ja wspierałam jego, raz on mnie ..bez tego ani rusz.

reklama
Pyzia, ale dlugo ci sie rozkrecala ta @.. robilas moze powtorke testu...? a mierzysz tempke i byl spadek?
u mnie dzisiaj spadek temp i przypuszczam ze zgodnie z kalendarzem, jutro zawita @. nowy cykl, bez stymulacji tym razem.

Pyzia, ale dlugo ci sie rozkrecala ta @.. robilas moze powtorke testu...? a mierzysz tempke i byl spadek?
u mnie dzisiaj spadek temp i przypuszczam ze zgodnie z kalendarzem, jutro zawita @. nowy cykl, bez stymulacji tym razem.
No kurczę rozkręcała się długo ale za to teraz szaleje :D Temperatury nie mierzę więc nie wiem czy był spadek. U mnie od dziś nowy cykl z potrójnym wspomaganiem więc znów nadzieja wzrosła...

Pyzia życzę Ci żeby się udało, po tak długich staraniach i oczekiwaniach, należy się to małe wielkie szczęście.

Oj zaczyna mnie boleć brzuch, ale tak naprawdę boleć, nieprzyjemnie... byle wytrwać do rana

Nessi nasz syn ten sam rocznik, 09.

Mój chłop nie chce robić badań genetycznych dziecka, ani określania płci. Bo słyszał jak lekarz mówił, że to bez sensu. Ale mam trochę swoich oszczędności i może zrobić to bez jego wiedzy...
Tylko nie wiem czy chce się zadręczać, czy próbować dalej i wierzyć że będzie ok. Za duży natłok myśli jak na razie.

Ale badanie genetyczne płodu też do końca Ci nie określi co było przyczyną straty ani nie wskaże co należy zrobić, aby zapobiec w przyszłości.Np. za choroby genetyczne może odpowiadać mutacja, o której napisała bertha.
Ja mam mutację MTHRF, IO i słabe przepływy w tetnicach. Już w ciąży ft4 było poniżej normy.

W sumie to się nie znam, ale ciąża z synem była kompletnie bezproblemowa, zero stresu, wszystko na czas łącznie z porodem. Więc chyba u mnie to nie o jakieś mutacje chodzi. Albo przypadek albo jakaś choroba, którą mogłam nabyć w tym czasie.

W sumie to się nie znam, ale ciąża z synem była kompletnie bezproblemowa, zero stresu, wszystko na czas łącznie z porodem. Więc chyba u mnie to nie o jakieś mutacje chodzi. Albo przypadek albo jakaś choroba, którą mogłam nabyć w tym czasie.
Niestety takie rzeczy się zdarzają i zapewne to był przypadek,skoro jedną ciążę miałaś bez problemów. Kochana wiem że czujesz się paskudnie ale mam nadzieję że za chwilkę pozbierasz się i mimo tego że na pewno nie zapomnisz to ból będzie mniejszy i będziesz mogla wrócić do starań. Tego ci życzę z całego serducha <3

reklama
Hejka, ja wyczekuje @. Dzisiaj powinna byc. Test rano negatyw, brzuch wczoraj i dzisiaj od czasu do czasu bolał okresowo ale póki co czysto. Takze moze w nocy przyjdzie albo jutro.

Do góry