reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Mój chłop stwierdził dziś, że coś jest ze mną nie tak, kiedy zagryzałam surową marchewkę chipsami paprykowymi i gapił się na mnie jak na ufo, więc mu w końcu powiedziałam, że w ciąży jestem. Zamurowalo go :-D:-D

Edit. Dziewczyny czym można pielęgnować skórę twarzy w ciąży, bo mam tak tragiczna twarz, że wstyd. Pełno krosteczek malutkich na brodzie i czole plus większe czerwone ropne... Wyglądam okropnie :(

Ostatnia edycja:
Mój chłop stwierdził dziś, że coś jest ze mną nie tak, kiedy zagryzałam surową marchewkę chipsami paprykowymi i gapił się na mnie jak na ufo, więc mu w końcu powiedziałam, że w ciąży jestem. Zamurowalo go :-D:-D

Edit. Dziewczyny czym można pielęgnować skórę twarzy w ciąży, bo mam tak tragiczna twarz, że wstyd. Pełno krosteczek malutkich na brodzie i czole plus większe czerwone ropne... Wyglądam okropnie :(
Niespodzianka dla męża na zajączka super <3
Spróbuj maść tranową na wiele rzeczy działa więc może poprawi cerę ;) W aptece około 3 zł.

Zuza moja dzidzia ma sie dobrze :-) zaraz po swietach mam wizyte I bede podgladac dzieciaczka:-)
Ruda super :) Jak ja bym już chciała widzieć mojego dzidziusia ... Wizytę mam w sobotę, ale wątpię, że będzie widać serduszko , bo to dopiero będzie 5t4d chociaż kto wie... W każdym razie postanowiliśmy z M. , że do wizyty już do pracy nie pójdę, bo nie dość że 8 dzień mam zawalone zatoki, od wczoraj boli mnie ucho to jeszcze przywlokłam to do domu , bo synek i M. też chorzy byli... Tyle że ja nie mogę nic wziąć ... :frown: A oni już się uporali.
Dzisiaj tata z synem mają wychodne , a ja właśnie zaraz układam się do spania - kurowania :)

Ruda super :) Jak ja bym już chciała widzieć mojego dzidziusia ... Wizytę mam w sobotę, ale wątpię, że będzie widać serduszko , bo to dopiero będzie 5t4d chociaż kto wie... W każdym razie postanowiliśmy z M. , że do wizyty już do pracy nie pójdę, bo nie dość że 8 dzień mam zawalone zatoki, od wczoraj boli mnie ucho to jeszcze przywlokłam to do domu , bo synek i M. też chorzy byli... Tyle że ja nie mogę nic wziąć ... :frown: A oni już się uporali.
Dzisiaj tata z synem mają wychodne , a ja właśnie zaraz układam się do spania - kurowania :)
Kup sobie fixsin do plukania zatok. Ja mialam ostatnio zawalone zatoki i dziewczyny mi doradzily. Super sprawa.
Pij mleko z maslem z czosnkiem, herbate z miodem i cytryna. Ja jeszcze bralam ziolowy sinulan i ziolowy syrop thonsinal. Mi pomoglo.
Z zatok mi schodzila twarda galareta z krwia, migdal byl jak kartofel i z ucha cos splywalo.
Antybiotykow nie chcialam bo by mi sie in vitro odwleklo o kolejny miesiac. Wyleczylam sie tym co dziewczyny polecily.

Kup sobie fixsin do plukania zatok. Ja mialam ostatnio zawalone zatoki i dziewczyny mi doradzily. Super sprawa.
Pij mleko z maslem z czosnkiem, herbate z miodem i cytryna. Ja jeszcze bralam ziolowy sinulan i ziolowy syrop thonsinal. Mi pomoglo.
Z zatok mi schodzila twarda galareta z krwia, migdal byl jak kartofel i z ucha cos splywalo.
Antybiotykow nie chcialam bo by mi sie in vitro odwleklo o kolejny miesiac. Wyleczylam sie tym co dziewczyny polecily.
A i plukaj gardlo woda utleniona, na szklanke przegotowanej wody lyzka wody utlenionej.
Woda z sola tez mozesz plukac;)

EM Ka wypróbuję ten Cetaphil, słyszałam że jest dobry, a moja twarz wygląda coraz tragiczniej.

Pyzia niestety nie dam rady znieść zapachu maści tranowej, nawet jak rybę czuje to już mnie na wymioty zbiera :(

Zuza zdrówka życzę i potwierdzam fixin jest bardzo dobry na zatoki.

reklama
Cześć wszystkim :-)
chciałabym dołączyć do waszej grupy dziewczyn starających się o dziecko w 2016 roku. Postanowiłam że napiszę, chciałabym pogadać czasem z kimś kto ma podobne problemy czy odczucia jak ja, a nie ma w moim otoczeniu osoby która bezskutecznie stara się o dziecko ( albo o tym nie wiem) moje staranie pewnie według wielu z was nie trwają długo bo 10 miesięcy, ale mimo wszystko jestem już zdenerwowana tym, że ciągle się nie udaje....

Do góry