zuzanna8704
Fanka BB :)
Strawbelka dziękuję za rady :* Fixsin stosuję I wodę morską, rozgrzewam zatoki maścią ... Myślę, że po dzisiejszym dniu będzie lepiej , bo w końcu odpocznę i się trochę przespałam... Niestety uroki pracy nie na etacie, że nawet gdybym miała L4 nikogo nie obchodzi czy jesteś w ciąży i do tego przeziębiona , a jeśli nie masz zastępstwa to niestety musiałam do pracy chodzić i w takim momencie poznałam się na swoich koleżankach z pracy... tyle, że nie było tak źle dopiero sobota , niedziela się pogorszyło... Jak będzie bardzo źle to jutro pojadę do lekarza. Tyle, że nie wiem czy do rodzinnego, laryngologa czy ginekologa? Sorry za głupie pytanie, ale w poprzedniej ciąży nie miałam takich problemów ...Kup sobie fixsin do plukania zatok. Ja mialam ostatnio zawalone zatoki i dziewczyny mi doradzily. Super sprawa.
Pij mleko z maslem z czosnkiem, herbate z miodem i cytryna. Ja jeszcze bralam ziolowy sinulan i ziolowy syrop thonsinal. Mi pomoglo.
Z zatok mi schodzila twarda galareta z krwia, migdal byl jak kartofel i z ucha cos splywalo.
Antybiotykow nie chcialam bo by mi sie in vitro odwleklo o kolejny miesiac. Wyleczylam sie tym co dziewczyny polecily.
Dziękuję :*Zuza zdrowka odpoczywaj ile.mozesz
Dzi ekuję :*EM Ka wypróbuję ten Cetaphil, słyszałam że jest dobry, a moja twarz wygląda coraz tragiczniej.
Pyzia niestety nie dam rady znieść zapachu maści tranowej, nawet jak rybę czuje to już mnie na wymioty zbiera
Zuza zdrówka życzę i potwierdzam fixin jest bardzo dobry na zatoki.
Agnesis masz problem z przebarwieniami??? Czy jakimiś zmianami ? Ja z synkiem w ciąży miałam mnóstwo zmian, wyprysków przy skórze normalnej, stosowałam żel pharmaceris z serii T, i krem pharmaceris N nawilżająco-wzmacniający... Mi pomogło miałam w sumie problem od początku do 6 miesiąca, a później samo wszystko zniknęło I po ciązy do teraz mam ładniejszą cerę niż kiedykolwiek
Balbinka witaj