reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Pyzia ja sie boje rzygania :-) jak mam grype jelitowa to placze z tego strachu :-)
Naszczecie I w piwrwszej ciazy I teraz mnie to ominelo :-)

Wiecie co trafiłam właśnie na rozmowy w toku, a tematem jest szkodliwość palenia w ciąży i są takie kretynki, że aż żal patrzeć i ich słuchać. Mam nadzieję że jest to naprawdę reżyserowane i mają tak naprawdę poduszki pod bluzkami a nie ciążowe brzuszki.
To są prawdziwe historie. Nawet znajomi nasi byli w tamtym roku tam,pozniej wszyscy z nich się nabijali.

No to teraz to mam powiększone i twardawe piersi po bokach:D
I szyjkę wysoko i zamkniętą:D
Czyli objawy z dupy, bo o niczym nie świadczą:p
Hehe, no i fajnie :D a który masz dc lub dpo, termin @?

Byłam w aptece wczoraj kupić jakies witaminki na pływaków męża, takie wiecie zeby był cynk, selen.. Mowię pani ze chce suplementy wspomagające płodność dla mężczyzny, a babka mi mówi ze ma tylko Braveran i jakies jeszcze wymieniła specyfiki na to aby "konar płonął" :D grzecznie podziękowałam i wyszłam nie oglądając sie na długa kolejkę za mną :D

W innej aptece kupiłam FertilMan. Mam nadzieje ze teraz chłopaki bedą atakować moje jajca niestrudzenie ;)

To są prawdziwe historie. Nawet znajomi nasi byli w tamtym roku tam,pozniej wszyscy z nich się nabijali.
To straszne, zastanawiam się co Ci ludzie mają w głowach. Ja nawet tego nie oglądam z obawy że straciłabym do siebie szacunek, wczoraj to był jakiś dziwny zbieg okoliczności, którego żałuję.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :) setny raz już piszę tego posta i za każdym razem synek coś ode mnie chce i mi post ucieka ;p
Byłam rano na pobraniu krwi na betę - wyniki będą ok 21 ... nie wiem jak ja przeżyje do tego czasu ;)
Chociaż powiem Wam, że trochę ochlodzil się mój zapał, bo rano sikaniec nie wykazał nic :( ehh... byle do wieczora :) chociaż mimo wyniku i tak muszę powtórzyć betę w poniedziałek, bo lekarz kazał ;)

Do góry