reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Pyzia ja sie boje rzygania :-) jak mam grype jelitowa to placze z tego strachu :-)
Naszczecie I w piwrwszej ciazy I teraz mnie to ominelo :-)

Wiecie co trafiłam właśnie na rozmowy w toku, a tematem jest szkodliwość palenia w ciąży i są takie kretynki, że aż żal patrzeć i ich słuchać. Mam nadzieję że jest to naprawdę reżyserowane i mają tak naprawdę poduszki pod bluzkami a nie ciążowe brzuszki.
To są prawdziwe historie. Nawet znajomi nasi byli w tamtym roku tam,pozniej wszyscy z nich się nabijali.

No to teraz to mam powiększone i twardawe piersi po bokach:D
I szyjkę wysoko i zamkniętą:D
Czyli objawy z dupy, bo o niczym nie świadczą:p
Hehe, no i fajnie :D a który masz dc lub dpo, termin @?

Byłam w aptece wczoraj kupić jakies witaminki na pływaków męża, takie wiecie zeby był cynk, selen.. Mowię pani ze chce suplementy wspomagające płodność dla mężczyzny, a babka mi mówi ze ma tylko Braveran i jakies jeszcze wymieniła specyfiki na to aby "konar płonął" :D grzecznie podziękowałam i wyszłam nie oglądając sie na długa kolejkę za mną :D

W innej aptece kupiłam FertilMan. Mam nadzieje ze teraz chłopaki bedą atakować moje jajca niestrudzenie ;)

To są prawdziwe historie. Nawet znajomi nasi byli w tamtym roku tam,pozniej wszyscy z nich się nabijali.
To straszne, zastanawiam się co Ci ludzie mają w głowach. Ja nawet tego nie oglądam z obawy że straciłabym do siebie szacunek, wczoraj to był jakiś dziwny zbieg okoliczności, którego żałuję.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :) setny raz już piszę tego posta i za każdym razem synek coś ode mnie chce i mi post ucieka ;p
Byłam rano na pobraniu krwi na betę - wyniki będą ok 21 ... nie wiem jak ja przeżyje do tego czasu ;)
Chociaż powiem Wam, że trochę ochlodzil się mój zapał, bo rano sikaniec nie wykazał nic :( ehh... byle do wieczora :) chociaż mimo wyniku i tak muszę powtórzyć betę w poniedziałek, bo lekarz kazał ;)

Do góry