Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piątki szóstki czy ósemkiPyzia jak synkowi zaczna isc zeby piatki to zapraszam do mnie :-)
Miss Madzia kupilam juz ten Jantar do wlosow. No zobaczymy czy na mnie podziala.
Dziewczynkijutro z rana uderzam na bete
będzie 25dc - zazwyczaj już coś wykazywało
![]()
![]()
Az tak swietnie to dziala??? To super![]()
Pewnie!![]()
O kurczę, to moze i ja sie zdecyduje!
Teraz mam pantenol do wcierania, chyba działa, ale następny moze byc Jantar![]()
Dziewczynkijutro z rana uderzam na bete
będzie 25dc - zazwyczaj już coś wykazywało
![]()
![]()
Ooo potwierdzam, Jantar super sprawado tego duet z Lefrosch Vlostic... no i oleje - u mnie Sesa, arganowy, z pestek śliwki. Ostatnio kupiłam też słynny Kerastase. Bomba.
Choć po ostatnich stresach włosy mi lecą garściami, nie umiem sobie poradzić, już zaczęłam Loxon wcierać, bo przecież masakra...
Kciuki!![]()
Dziękuję :* Mam takie małe,świńskie oczka a Ty wypatrzyłaś że mi z nich dobrze patrzy?No!!! Na mnie tak działa)
No to teraz to mam powiększone i twardawe piersi po bokach
I szyjkę wysoko i zamkniętą
Czyli objawy z dupy, bo o niczym nie świadczą
Dawaj Berta! Walnij wszystko na raz na głowę i patrz jak rosnąJa tak robie
Powodzenia)
Ja na skóre głowy Jantar a na długość i końce olej łopianowy) No i szampony ziołowe bez sls
)
Głowa do góry! Dla każdej z nas wyjdzie słońce!:*
Pyzia ja bym Ci oddała mojego synka szybkiej niż własnej matce) Dobrze Ci z oczu patrzy:*
Mi po narkozie też strasznie wypadały włosy i paznokcie miałam jak papierowe. Długo wyprowadzałam i jedno i drugie na prostą. Włosy często tez ze stresu nam wypadają niestety..Anik a mialas narkoze? Mi po narkozie strasznie wypadaja, mialam juz 5, a jeszcze 2 przede mna jak nie wiecej![]()
Miałam narkoze...Anik a mialas narkoze? Mi po narkozie strasznie wypadaja, mialam juz 5, a jeszcze 2 przede mna jak nie wiecej![]()
JasneAnik a moglabys mi jeszcze na priva wyslac linki do tych wlosowych specyfikow co uzywasz?