reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Pyzia a moze dieta z niskim indeksem glikemicznym. U nas dziewczyny na watku maja od dietetyczki i chudly w 2 miesiace ok 8-10 kg.
Ale niech Czarna Madzia sie wypowie, bo ona najlepsza w zywieniu chyba;)
Stosuję produkty o obniżonym indeksie ze względu na cukrzycę. I właśnie między oinnymi cukrzyca nie pozwala mi schudnąć,poza tym hormony...I dupa blada :)

Anik ja jak cwiczylam tez mi sie okres spoznial ale licze ze u ciebie to cos innego :-)

Czarna dupo ze mna gadaj. Ja dobrze pamietam ze ty po 20 testujesz?

Nessi ja nie moge wejsc co sie dzieje?

Czarna dupo!:D Haha:p
Ruda cipko testuje 23 ale mnie tak już korci ze nie wiem:D

Heh...Madzia to chyba zostanie Miss naszego forum;)

Kochanie, Dziękuje za ten tytuł:* Ale chyba mi się nie należy, jest tu dużo dziewczyn o wiele atrakcyjniejszych ode mnie:))
Pyzia a moze dieta z niskim indeksem glikemicznym. U nas dziewczyny na watku maja od dietetyczki i chudly w 2 miesiace ok 8-10 kg.
Ale niech Czarna Madzia sie wypowie, bo ona najlepsza w zywieniu chyba;)

Kochana najważniejsza jest silna wola osoby która chciała by zmienić swoje życie i wage:)
Jeśli ktoś w to nie wierzy i nie chce, na 1000% to się nie uda!:))
Więc Pyzia najpierw musiała by być gotowa na zmianę, jeśli wie że nie podoła, trudno, albo to nie jest jej czas albo niech będzie szczęśliwa taka jaka jest:) Tylko że niestety otyłość wiąże się z wieloma chorobami... niestety...

Ponad rok temu schudłam 10 kg i gdybym nie zaczęła przyjmować hormonów to pewnie chudłabym dalej...Teraz czekam aż skończę brać te paskudztwa i wtedy na pewno waga się zmniejszy.Niestety większość hormonów powoduje przyrost wagi :( Jak na razie wyniki mam zadziwiająco dobre,nawet lekarze czasem się dziwią że jestem nietypowym grubasem ha ha :D U mnie w miasteczku mamy mały wybór lekarzy,jedyna pani dietetyk na NFZ cały czas na wizycie próbowała mi wcisnąć produkty Herbalife więc już do niej nie chodzę bo mnie wkurzyła :p Sama sobie poradzę tylko boję się że jak rzucę fajki to automatycznie przytyję,do tego miesiąc na anty i świzdu-gwizdu dieta poszła w pizdu :D Zobaczymy co dalej,od dziś zamierzam chodzić z kijkami ;)

reklama
Do góry