reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ponad rok temu schudłam 10 kg i gdybym nie zaczęła przyjmować hormonów to pewnie chudłabym dalej...Teraz czekam aż skończę brać te paskudztwa i wtedy na pewno waga się zmniejszy.Niestety większość hormonów powoduje przyrost wagi :( Jak na razie wyniki mam zadziwiająco dobre,nawet lekarze czasem się dziwią że jestem nietypowym grubasem ha ha :D U mnie w miasteczku mamy mały wybór lekarzy,jedyna pani dietetyk na NFZ cały czas na wizycie próbowała mi wcisnąć produkty Herbalife więc już do niej nie chodzę bo mnie wkurzyła :p Sama sobie poradzę tylko boję się że jak rzucę fajki to automatycznie przytyję,do tego miesiąc na anty i świzdu-gwizdu dieta poszła w pizdu :D Zobaczymy co dalej,od dziś zamierzam chodzić z kijkami ;)

Pyzia ja też paliłam ale rzuciłam jak tylko zaczęłam starać sie o drugie dziecko:)
Rzuć te cholerstwo! Faje kiepsko łacza sie z lekami i dodatkowymi hormonami;/

reklama
Nessi jak się czujesz? Nie chciałabyś się skonsultować z jeszcze innym ginem?

Pyzia wszystko siedzi w naszych głowach i tak jak już miss czarna ;) napisała od nastawienia zależy sukces lub porażka, a na palenie mamy 100% wpływ i możemy to kontrolować więc powinno Ci się udać :) tylko trzeba być bardzo zdeterminowanym. Żeby nie było że się mądrze a nie znam tematu to dodam tylko że uwielbiałam palić, sprawiało mi to ogromną przyjemność a teraz nie wyobrażam sobie żebym mogła zapalić to świństwo.

Kurczę kochane moje myszki znów powoli do głowy wkrada się pieprzona paranoja. Ostatnie wydarzenia na pazdziernikowkach bardzo mnie podłamały, dziewczyny pocieszaja się tym że mają mdłości i inne objawy ciążowe i że to świadczy o dobrze rozwijającej się ciąży. Wiem że to bzdura ale bzdura powtórzona razy 10 zaczyna wydawać się prawdą. Ja już od dwóch tygodni zero mdłości, teraz jeszcze to przeziębienie i już jestem wydygana. A byłam taka spokojna, w poniedziałek badania prenatalne i cholera boję się :eek:
Jak byłam na majowkach to dzieciątko straciły tylko 3 dziewczyny razem ze mną a na pazdziernikowkach to nie jestem w stanie zliczyć ile jest aniołków. Masakra :(

Lenaka nie wlaz na tamte fora, bo tylko niepotrzebnie sie stresujesz.
Właśnie włażę chyba zupełnie niepotrzebnie, ale się nie udzielam ;) wiem że nie mogę się nakręcać i naprawdę się staram w końcu nie byłam w tym tygodniu u lekarza :D jedyny tydzień bez wizyty u gina i nie jest źle ale mały stresik się wkradł :eek::)

Nessi :( Boziu, co sie dzieje :( dzisiaj mam taki dzień, że tylko siedze i rycze :( ale teraz jak weszłam na forum to, aż mnie głowa rozbolała :( k***wa mac :( trzymamy kciuki żeby sie wszystko dobrze skończyło :unsure:

reklama
Do góry