reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Pyzia a moze dieta z niskim indeksem glikemicznym. U nas dziewczyny na watku maja od dietetyczki i chudly w 2 miesiace ok 8-10 kg.
Ale niech Czarna Madzia sie wypowie, bo ona najlepsza w zywieniu chyba;)
Stosuję produkty o obniżonym indeksie ze względu na cukrzycę. I właśnie między oinnymi cukrzyca nie pozwala mi schudnąć,poza tym hormony...I dupa blada :)

Anik ja jak cwiczylam tez mi sie okres spoznial ale licze ze u ciebie to cos innego :-)

Czarna dupo ze mna gadaj. Ja dobrze pamietam ze ty po 20 testujesz?

Nessi ja nie moge wejsc co sie dzieje?

Czarna dupo!:D Haha:p
Ruda cipko testuje 23 ale mnie tak już korci ze nie wiem:D

Heh...Madzia to chyba zostanie Miss naszego forum;)

Kochanie, Dziękuje za ten tytuł:* Ale chyba mi się nie należy, jest tu dużo dziewczyn o wiele atrakcyjniejszych ode mnie:))
Pyzia a moze dieta z niskim indeksem glikemicznym. U nas dziewczyny na watku maja od dietetyczki i chudly w 2 miesiace ok 8-10 kg.
Ale niech Czarna Madzia sie wypowie, bo ona najlepsza w zywieniu chyba;)

Kochana najważniejsza jest silna wola osoby która chciała by zmienić swoje życie i wage:)
Jeśli ktoś w to nie wierzy i nie chce, na 1000% to się nie uda!:))
Więc Pyzia najpierw musiała by być gotowa na zmianę, jeśli wie że nie podoła, trudno, albo to nie jest jej czas albo niech będzie szczęśliwa taka jaka jest:) Tylko że niestety otyłość wiąże się z wieloma chorobami... niestety...

Ponad rok temu schudłam 10 kg i gdybym nie zaczęła przyjmować hormonów to pewnie chudłabym dalej...Teraz czekam aż skończę brać te paskudztwa i wtedy na pewno waga się zmniejszy.Niestety większość hormonów powoduje przyrost wagi :( Jak na razie wyniki mam zadziwiająco dobre,nawet lekarze czasem się dziwią że jestem nietypowym grubasem ha ha :D U mnie w miasteczku mamy mały wybór lekarzy,jedyna pani dietetyk na NFZ cały czas na wizycie próbowała mi wcisnąć produkty Herbalife więc już do niej nie chodzę bo mnie wkurzyła :p Sama sobie poradzę tylko boję się że jak rzucę fajki to automatycznie przytyję,do tego miesiąc na anty i świzdu-gwizdu dieta poszła w pizdu :D Zobaczymy co dalej,od dziś zamierzam chodzić z kijkami ;)

reklama
Do góry