Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie a to ta jej ginka? Miejmy nadzieje ze wszystko dobrze a ginka sie nie zna!To wiadomość z linka który Wam się nie otwiera
Stosuję produkty o obniżonym indeksie ze względu na cukrzycę. I właśnie między oinnymi cukrzyca nie pozwala mi schudnąć,poza tym hormony...I dupa bladaPyzia a moze dieta z niskim indeksem glikemicznym. U nas dziewczyny na watku maja od dietetyczki i chudly w 2 miesiace ok 8-10 kg.
Ale niech Czarna Madzia sie wypowie, bo ona najlepsza w zywieniu chyba
Pyzia wiec jak nic nie da sie zrobic, to coz....chyba trzeba sie z tym pogodzicStosuję produkty o obniżonym indeksie ze względu na cukrzycę. I właśnie między oinnymi cukrzyca nie pozwala mi schudnąć,poza tym hormony...I dupa blada
Anik ja jak cwiczylam tez mi sie okres spoznial ale licze ze u ciebie to cos innego :-)
Czarna dupo ze mna gadaj. Ja dobrze pamietam ze ty po 20 testujesz?
Nessi ja nie moge wejsc co sie dzieje?
Heh...Madzia to chyba zostanie Miss naszego forum
Pyzia a moze dieta z niskim indeksem glikemicznym. U nas dziewczyny na watku maja od dietetyczki i chudly w 2 miesiace ok 8-10 kg.
Ale niech Czarna Madzia sie wypowie, bo ona najlepsza w zywieniu chyba