reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nessi bierz dupka nie słuchaj jej ;( . Tutaj w Anglii tez do 12 tyg zostawiają wczesne ciaze same sobie ;( dopiero po 3 poronieniu zaczynaja działać ale ja juz w drugiej ciazy brałam dupka zresxta ty jestes w Polsce . A tak ogólne to czasami sami musimy sobie pomoc .

Pyzia jestem w szoku !!!! Jak to nie pękł !!! ?

Mojej koleżance z Polski też ostatnio nie pękł choć brała zastrzyki (masakra to jest jakaś ) i bardzo się zawiodła ale nadzieje dostała !!! Dwa dni temu miałam inseminacje i teraz czeka , za 2 tyg bedzie wiadomo czy sie udało .

Pyzia tulę mocno !!! Bedzie dobrze nie poddawaj się !!! Plisss!!!

Ja ostatnio też miałam doła !!!

Ja pierdole jakie to jest wszytko popieprzone !!!

Tylko bez przekleństw tutaj !!!

Sorki !!

Ostatnia edycja:
Myślicie że na USG jest wszystko dobrze ?
WP_20160309_001.jpg

Załączniki

• WP_20160309_001.jpg
    WP_20160309_001.jpg
    391,7 KB · Wyświetleń: 204
reklama
@pyzia-75 tule. .. nie wiem co mam Ci napisać .. . Tak strasznie mi przykro. ..

@NeSSi trzymam kciuki za Twoją fasolkę !!! Musi być dobrze MUSI !!!

Ehh. Zrobiłam test, bo nie wytrzymałam. W piątek ma być @ ... głupia jestem. Znowu zmarnowalam tylko kasę. Ale chociaż spokojnie będę czekać na ten cholerny okres. przyzwyczaiłam się do widoku jednej kreski, ale gdzieś tam nadzieja się tlila. ..

Do góry