reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Bo powiedziała, że nie powinno się ingerować i co ma być to będzie
Nessi a ja musze ingerowac STERYDAMI, bo bez tego dupa i co mam czekac na cud i nie brac sterydow???
Glupia baba z tej lekarki, az sie wkurzylam na maksa i bym ja zrypala za Ciebie jakby mi takim tekstem rzucila!!!

reklama
Nessi kurde zmień lekarkę xo ma byc to bedzie głupie gadanie - nie ma co - mi lekarz kazał usunąć ciaze - nie zrobiłam tego i mam teraz łobuza w domu... Bierz to na pewno nie zaszkodzi a z drugiej strony plamienia nie zawsze oznaczają cos złego - poza tym usg ci robiła ?

Na USG wszystko jest ok, zarodek ma 2,2 mm widać pęcherzyk żółtkowy, powiedziała że jest ok.
I że w USA w tak wczesne ciąże nie ingerują. Tylko w Polsce się to robi a nie powinno bo przez to się chore dzieci rodzą.
W styczniu robiłam badania w związku z podejrzenien niepłodności wtórnej. Dziewczyny sprawdziły wyniki i były ok, ale ona zerkęła i powiedziała, że cykl w którym zaszłamw ciąże był bezowulacyjny ponieważ miałam wyższe LH niż FSH a powinno być odwrotnie ..jakoś tak, chyba że chodziłoo estradiol a ja z nerw coś poknociłam

Nie wiem jak to możliwe. Powiedziała tylko że nie pękły. Dała tabletki na wygojenie macicy Marvelon i Distreptazę. Wizyta kontrolna za miesiąc. Siedzę i rycze. Nawet powiedziałam mojemu mężowi ze chyba powinien znaleźć sobie kogoś kto da mu dziecko bo ja już tracę nadzieję... Załamałam się totalnie.

Strasznie mi przykro:( Może jednak jakaś nadzieja jest?

Na USG wszystko jest ok, zarodek ma 2,2 mm widać pęcherzyk żółtkowy, powiedziała że jest ok.
I że w USA w tak wczesne ciąże nie ingerują. Tylko w Polsce się to robi a nie powinno bo przez to się chore dzieci rodzą.
W styczniu robiłam badania w związku z podejrzenien niepłodności wtórnej. Dziewczyny sprawdziły wyniki i były ok, ale ona zerkęła i powiedziała, że cykl w którym zaszłamw ciąże był bezowulacyjny ponieważ miałam wyższe LH niż FSH a powinno być odwrotnie ..jakoś tak, chyba że chodziłoo estradiol a ja z nerw coś poknociłam
Glupia ta Twoja lekarka!!!
Rece opadaja!!! Zasmialabym sie jej w twarz jakby mi cos takiego powiedziala!!!
Zrobisz jak uwazasz, ale wszystkie tu Ci napisza jednoglosnie zebys wziela dupka.

reklama
Nessi cholera cieszę się ze jest dobrze :) USA to USA a my jesteśmy w Polsce i dupka trzeba brać. Jaka pierdolnieta baba. Prawie na calym świecie uważa się ze ciąża do 12 tygodnia to nie ciąża i może się dziać co tylko chce. Kochanie może skonsultuj się z innym ginem. Generalnie to plamienie nie musi oznaczać nic groźnego ale dupek nie zaszkodzi. A z tymi chorymi dziećmi to przesadzila no pierdolnieta

Do góry