reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

No widzisz jaka znawczyni miało nic nie byc a jest :) poza rym nie jesteśmy w USA tylko w Polsce i jesli miałoby cos byc nie tak to nawet dupek nie pomoże wiem to po pierwszej ciazy , a dwa w pierwszej ciazy trafiłam do "super specjalisty " z prywatnego szpitala na lubinowej w Katowicach ktory kazał mi chodzić z martw ciaza do samoporonienia i był tego samego zdania xo ta twoja bo tylko w pl sie podtrzymuje ... Asz wypierdzielilabym w kosmos takich lekarzy:/ zwłaszcza ze ładnie sie rozwija , a serduszko widziałaś ? Kiedy wizyta następna ?

reklama
Glupia ta Twoja lekarka!!!
Rece opadaja!!! Zasmialabym sie jej w twarz jakby mi cos takiego powiedziala!!!
Zrobisz jak uwazasz, ale wszystkie tu Ci napisza jednoglosnie zebys wziela dupka.
Mozesz jej posluchac

Strawbelka,ja byłam tak zdenerwowana że jedyne o co byłam w stanie zapytać to, to czy będzie dobrze ? Chciałam żeby mi ktoś powiedział ŻE BĘDZIE DOBRZE.

Poza tym kurde w USA sie chore dzieci nie rodzą ?

Nessi wczoraj patrzyłam w karcie ciazy syna i tam pierwszy semestr brałam 3x1, i teraz tez tak biorę bo zapomniał mi podać dawkowania teraz a potem 2x1 przez prawie cała ciaze :)

Oczywiście ze mogło mieć wpływ połóż sie najlepiej juz dzis!

No widzisz jaka znawczyni miało nic nie byc a jest :) poza rym nie jesteśmy w USA tylko w Polsce i jesli miałoby cos byc nie tak to nawet dupek nie pomoże wiem to po pierwszej ciazy , a dwa w pierwszej ciazy trafiłam do "super specjalisty " z prywatnego szpitala na lubinowej w Katowicach ktory kazał mi chodzić z martw ciaza do samoporonienia i był tego samego zdania xo ta twoja bo tylko w pl sie podtrzymuje ... Asz wypierdzielilabym w kosmos takich lekarzy:/ zwłaszcza ze ładnie sie rozwija , a serduszko widziałaś ? Kiedy wizyta następna ?

serduszka jeszcze nie widać, z USG ciąża wychodzi 5 tydzień i 1 dzień

Strawbelka,ja byłam tak zdenerwowana że jedyne o co byłam w stanie zapytać to, to czy będzie dobrze ? Chciałam żeby mi ktoś powiedział ŻE BĘDZIE DOBRZE.
My Ci mowimy ze bedzie dobrze:)
Bierz dupka i sie nie stresuj.
Mozesz nawet zwiekszyc do 3×1 jakby plamienie nie ustawalo.

reklama
Do góry