reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

No widzisz jaka znawczyni miało nic nie byc a jest :) poza rym nie jesteśmy w USA tylko w Polsce i jesli miałoby cos byc nie tak to nawet dupek nie pomoże wiem to po pierwszej ciazy , a dwa w pierwszej ciazy trafiłam do "super specjalisty " z prywatnego szpitala na lubinowej w Katowicach ktory kazał mi chodzić z martw ciaza do samoporonienia i był tego samego zdania xo ta twoja bo tylko w pl sie podtrzymuje ... Asz wypierdzielilabym w kosmos takich lekarzy:/ zwłaszcza ze ładnie sie rozwija , a serduszko widziałaś ? Kiedy wizyta następna ?

reklama
Glupia ta Twoja lekarka!!!
Rece opadaja!!! Zasmialabym sie jej w twarz jakby mi cos takiego powiedziala!!!
Zrobisz jak uwazasz, ale wszystkie tu Ci napisza jednoglosnie zebys wziela dupka.
Mozesz jej posluchac

Strawbelka,ja byłam tak zdenerwowana że jedyne o co byłam w stanie zapytać to, to czy będzie dobrze ? Chciałam żeby mi ktoś powiedział ŻE BĘDZIE DOBRZE.

Poza tym kurde w USA sie chore dzieci nie rodzą ?

Nessi wczoraj patrzyłam w karcie ciazy syna i tam pierwszy semestr brałam 3x1, i teraz tez tak biorę bo zapomniał mi podać dawkowania teraz a potem 2x1 przez prawie cała ciaze :)

Oczywiście ze mogło mieć wpływ połóż sie najlepiej juz dzis!

No widzisz jaka znawczyni miało nic nie byc a jest :) poza rym nie jesteśmy w USA tylko w Polsce i jesli miałoby cos byc nie tak to nawet dupek nie pomoże wiem to po pierwszej ciazy , a dwa w pierwszej ciazy trafiłam do "super specjalisty " z prywatnego szpitala na lubinowej w Katowicach ktory kazał mi chodzić z martw ciaza do samoporonienia i był tego samego zdania xo ta twoja bo tylko w pl sie podtrzymuje ... Asz wypierdzielilabym w kosmos takich lekarzy:/ zwłaszcza ze ładnie sie rozwija , a serduszko widziałaś ? Kiedy wizyta następna ?

serduszka jeszcze nie widać, z USG ciąża wychodzi 5 tydzień i 1 dzień

Strawbelka,ja byłam tak zdenerwowana że jedyne o co byłam w stanie zapytać to, to czy będzie dobrze ? Chciałam żeby mi ktoś powiedział ŻE BĘDZIE DOBRZE.
My Ci mowimy ze bedzie dobrze:)
Bierz dupka i sie nie stresuj.
Mozesz nawet zwiekszyc do 3×1 jakby plamienie nie ustawalo.

reklama
Do góry