reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

O Rety Izuś piękna beta :D ale się cieszę :) o to teraz się posypią pozytywne tesciory bo chyba pociagniesz za sobą resztę dziewczyn ;)

Właśnie wróciłam do domku i umieram. Musiałam załatwić kilka spraw na mieście i o 12 wyszłam tylko z bolacym gardłem a wróciłam z bolaca całą twarzą i głową. Masakra. Byłam w aptece i ten *spam* na gardło to nic nie pomoże jedynie nawilży śluzowke ale i tak lepsze to niż nic bo nic więcej mi nie wolno. No i apap teraz sobie wzięłam na gorączkę i wskoczylam pod kołdrę i nie wyjdę spod niej aż do powrotu męża i niech się mną zajmie :)

Ruda, Ann te pazdziernikówki no ok panikuja no ja też, bywają nieogarniete i chaotyczne zgadza się ja w sumie też bywam ale kurwica mnie trafia jak czytam: "Ochh jak strasznie ubolewam nad tym że będę musiała obciąć moje długie i wypielegnowane paznokcie jak się urodzi dziecko" i inne teksty w tym guście. No serio gdyby czytały to dziewczyny z tego wątku to dopiero miałyby żal do świata za swoje przejścia. Niektórym chyba niepotrzebnie zbyt łatwo przychodzą niektóre rzeczy i mają bardzo zachwiany system wartości. Zatem wolę się nie udzielać bo bym się musiała cały czas sprzeczac a nie chce mi się. Może jestem okrutna ale z głupotą nie chcę mieć do czynienia a ten facet na górze często nie trafia i pozwala mieć dziecko lasce dla której końcem świata będzie skrócenie paznokci po narodzinach własnego dziecka...serio, na jakim ja świecie żyję.
Paranoja a tu są dziewczyny które by sobie dały całe palce obciąć za możliwość noszenia pod sercem takiego cudu i szczęśliwe narodziny. No nie wiem czy mnie dobrze zrozumiecie ale już mega zle się czuję i ciężko mi się myśli.

reklama
O Rety Izuś piękna beta :D ale się cieszę :) o to teraz się posypią pozytywne tesciory bo chyba pociagniesz za sobą resztę dziewczyn ;)

Właśnie wróciłam do domku i umieram. Musiałam załatwić kilka spraw na mieście i o 12 wyszłam tylko z bolacym gardłem a wróciłam z bolaca całą twarzą i głową. Masakra. Byłam w aptece i ten *spam* na gardło to nic nie pomoże jedynie nawilży śluzowke ale i tak lepsze to niż nic bo nic więcej mi nie wolno. No i apap teraz sobie wzięłam na gorączkę i wskoczylam pod kołdrę i nie wyjdę spod niej aż do powrotu męża i niech się mną zajmie :)

Ruda, Ann te pazdziernikówki no ok panikuja no ja też, bywają nieogarniete i chaotyczne zgadza się ja w sumie też bywam ale kurwica mnie trafia jak czytam: "Ochh jak strasznie ubolewam nad tym że będę musiała obciąć moje długie i wypielegnowane paznokcie jak się urodzi dziecko" i inne teksty w tym guście. No serio gdyby czytały to dziewczyny z tego wątku to dopiero miałyby żal do świata za swoje przejścia. Niektórym chyba niepotrzebnie zbyt łatwo przychodzą niektóre rzeczy i mają bardzo zachwiany system wartości. Zatem wolę się nie udzielać bo bym się musiała cały czas sprzeczac a nie chce mi się. Może jestem okrutna ale z głupotą nie chcę mieć do czynienia a ten facet na górze często nie trafia i pozwala mieć dziecko lasce dla której końcem świata będzie skrócenie paznokci po narodzinach własnego dziecka...serio, na jakim ja świecie żyję.
Paranoja a tu są dziewczyny które by sobie dały całe palce obciąć za możliwość noszenia pod sercem takiego cudu i szczęśliwe narodziny. No nie wiem czy mnie dobrze zrozumiecie ale już mega zle się czuję i ciężko mi się myśli.

Kurde lenaka na serio? Aż chyba sobie poczytam z ciekawosci:p

O raju. Ja jakos nie umiem sie zrzyc z sierpniowkami, ale moze dlatego, ze malo tam zagladam bo ogolnie dziewczyny sa ok :)

reklama
Prawie wszystko :D
Pomijam EmKe - bo ona też tam z czasu pisze ... ale reszta wymiata :D
A o ciągłym sprawdzaniu bety, braku objawów, za dużo objawów, za średnio objawów, pobolewaniu w prawym boku, lewym boku, z góry, dołu i w podskoku itd.

Kurde a ja bym chciała mieć chociaż jeden mały objaw:(

No i ok tylko czeka Cię 100 pierdylionów stron do przeczytania bo takie płodne są ;) staraczki to mały pini przy nich

Szkoda że u nas zabrakło takich "płodnych" literatek, bo od jakiegoś czasu te forum umieraa....

Do góry