lenaka
Fanka BB :)
Trzymam kciukiTen cykl obecnie bez wspomagacza... więc pewnie bezowulacyjny
Ale kolejny już z clo! Mam receptę i będę brała od 2 do 9 dc)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiTen cykl obecnie bez wspomagacza... więc pewnie bezowulacyjny
Ale kolejny już z clo! Mam receptę i będę brała od 2 do 9 dc)
O to w środę idziemy we trzy Pyzia, Ty i jaDziękuję kochana :-*
no to gratulacje, gdzieś wczoraj wyczytałam że piersi rosną o ok 1 kg w ciąży a nie wiem jak to się na rozmiar przekłada.
U mnie z tymi objawami różnie raz są raz nie już momentami glupieje ale zachowuje spokój i czekam cierpliwie do wizyty. Teraz już w środę pójdę podejrzeć bąbelka
Super, to może wrzucisz fotkę bąbelka na forum :-)Dziękuję kochana :-*
no to gratulacje, gdzieś wczoraj wyczytałam że piersi rosną o ok 1 kg w ciąży a nie wiem jak to się na rozmiar przekłada.
U mnie z tymi objawami różnie raz są raz nie już momentami glupieje ale zachowuje spokój i czekam cierpliwie do wizyty. Teraz już w środę pójdę podejrzeć bąbelka
Otóż to, no ale nic na to się nie poradzi. Ludzi się siłą woli nie zmieni chyba że sami doświadcza okrucieństwa losu ale tego nikomu nie życzę. Niech sobie żyją po swojemu w różowych komnatach z tęczowymi jednorozcami i stylistkami paznokci.Lenaka, święte słowa! Niestety głupiutkie dziewczyny też rodzą dzieci. Nie tylko te mające poukładany system wartości i przeszły już swoje. Ale cóż, ich dzieci odziedziczą inteligencję po matkach :-)
Aż się ośmielę powiedzieć trzy wspaniałeO to w środę idziemy we trzy Pyzia, Ty i ja
Bardzo chętnie Ciekawe jak dużo urósłSuper, to może wrzucisz fotkę bąbelka na forum :-)