Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję sąsiadów ! Sama mam 'głośnego' dzieciaczka, mimo dwóch lat potrafi w nocy nieźle nahałasować ,ale na szczęście nigdy nikt nie dał 'znac' ,że przeszkadza. No i , że jeszcze mają własne dzieci !!Aż łzy w oczach miałam. Uda się kochana. I wszyscy będziecie szczęśliwi.
Luska i co idziesz na betę, czekam na wyniki :-)
Pyzia i ty tez będziesz miała swoje małe serduszko :-)
Muszę wam się pozalic. Wczoraj nasi sąsiedzi walili nam w ścianę bo dziecko płakało. To był trzeci raz. No i tak się wscieklam że oddałam im ale swoją pięścią i teraz mam spuchnieta i obolala rękę. No a ci debiut ciągle mi w głowie siedzą. Wiecie co jest najgorsze, że oni sami mają małe dzieci :| no skąd się tacy ludzie biorą. Gdyby rozumieli po polsku bym im urzadzila awanturę ale nie poradzę, że nie umiem się kłócić po niemiecku.
Witam Początek starań ?hej witam mam na imie Karolina i rowniez staram sie o dzidziusiaZobacz załącznik 749117 czy moge sie do Was przyłaczyc?