reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

hej witam mam na imie Karolina i rowniez staram sie o dzidziusia
upload_2016-3-3_12-6-6.gif
czy moge sie do Was przyłaczyc?

Załączniki

• upload_2016-3-3_12-6-6.gif
    upload_2016-3-3_12-6-6.gif
    1,7 KB · Wyświetleń: 344
reklama
Aż łzy w oczach miałam. Uda się kochana. I wszyscy będziecie szczęśliwi.

Luska i co idziesz na betę, czekam na wyniki :-)

Pyzia i ty tez będziesz miała swoje małe serduszko :-)

Muszę wam się pozalic. Wczoraj nasi sąsiedzi walili nam w ścianę bo dziecko płakało. To był trzeci raz. No i tak się wscieklam że oddałam im ale swoją pięścią i teraz mam spuchnieta i obolala rękę. No a ci debiut ciągle mi w głowie siedzą. Wiecie co jest najgorsze, że oni sami mają małe dzieci :| no skąd się tacy ludzie biorą. Gdyby rozumieli po polsku bym im urzadzila awanturę ale nie poradzę, że nie umiem się kłócić po niemiecku.
Współczuję sąsiadów ! Sama mam 'głośnego' dzieciaczka, mimo dwóch lat potrafi w nocy nieźle nahałasować ,ale na szczęście nigdy nikt nie dał 'znac' ,że przeszkadza. No i , że jeszcze mają własne dzieci !!

ankamaz hm.. no powiedzmy 3 cykl staran intensywnych. choc ten chyba jest stracony bo dopadła mnie choroba i jestem na antybiotyku:crazy: staram sie długo o dzidziusia . po długiej przerwie ok 4 lat postanowilam znowu sprobowac

reklama
Do góry