Przepraszam kochane skarby że tak późno ale miałam awarię prądu, laptop rozladowany a i telefon mi padł jak wróciłam do domu taki pech
Ale już mam prąd i wszystko działa jak powinno.
Dziękuję za wszystkie kciuki i pozytywne myśli :-*
Wizyta u gina bardzo udana, wszystko jest w porządku, serducho pięknie bije
tylko zastanawiam się czy prawidłowo rośnie bo tydzień temu miał 1,81cm a dziś 2,33cm, czy są jakieś normy?
Jejku strasznie mi głupio że tak późno się odzywam ale kompletnie nie miałam jak napisać.
A i następna wizyta 14.03 a na mniej więcej 21.03 mogę się umówić na badanie prenatalne
Achhh i doktor zniósł zakaz przytulanek ale zaznaczył że delikatnie i najbezpieczniej będzie po 12 tyg i mój mąż mimo że bardzo liczył na gorący wieczór stwierdził że nie będziemy żyć w strachu do następnej wizyty i możemy poczekać. Zobaczymy jak to wyjdzie ale dobrze że to rozumie. Nie no inaczej nie byłby moim mężem gdyby nie był wyrozumiały i inteligentny
sama taki egzemplarz wybrałam. I jeszcze z tej euforii zabrał mnie dziś do jubilera
i tym sposobem mam kilka ślicznych cacuszek
Pyzia jej ale się cieszę
teraz pozostało najprzyjemniejsze
trzymam kciuki &&&&
Ann super że wizyta udana, nie mogło być inaczej
Shiira właśnie mnie zaczęło martwić to że miałam mdłości i raczej codziennie mi towarzyszyły ewentualnie dzień przerwy a teraz nie mam od kilku dni ale skoro z maleństwem jest ok to nie będę się tym martwić.
Coś jeszcze miałam i tradycyjnie nie pamiętam. Przypomni się
Buziaki myszki kochane :-* ogromnie Wam dziękuję za to że jesteście ze mną i tak mocno kibicujecie :-*