EM Ka
Fanka BB :)
Wlasnie dziewczyny czemu nie zrobicie bety?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ruda w Londynie nie robią bety , jeszcze się z tym nie spotkałam tutaj .Luska ja pamietam :-) sprobuj test za pare.dni zrobic
Ovli a moze beta?
To duze ja mialam gora 5Ruda w Londynie nie robią bety , jeszcze się z tym nie spotkałam tutaj .
Jutro mam spotkanie u mojego lekarza , bo robiłam badania krwi na tarczyce i ciekawe czy spadła ostatnio miałam 12 tsh .
No to ja 3 lata temu miałam 100tsh . Ledwo co chodziłam . Dopadła mnie wtedy też anemia i byłam wyczyszczona z foliku i wszyskich vit b . Straszne to było wyglądałam jak babuleńki i tak się czułam albo i gorzej .To duze ja mialam gora 5
Trzymam kciuki za dobry wynik kochanaRuda daj nam znać jutro !!
No miałam robione badania w grudniu to miałam 12tsh i miałam zakaz starania sie o dziecko przez 2 miesiące jutro ide na wizytę to się okaże ile teraz mam , mam nadzieje ze spadło