Ruda ty nie masz jeszcE żadnych obiawow ? Ktory to tyszień ?Lenaka bedzie dobrze. Daj znac. Ja tez nie mam zadnych objawow
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ruda ty nie masz jeszcE żadnych obiawow ? Ktory to tyszień ?Lenaka bedzie dobrze. Daj znac. Ja tez nie mam zadnych objawow
Ann uwielbiam naleśniki ale te były definitywnie za słodkie az jeść się nie chciało bo za duzo dali białej czekolady , tamte z truskawkami były o niebo lepsze .Ovli ale pyszności marzę o takich nalesnikach :-o
Lena kciuki za wizytę będzie dobrze &&&
Hej laseczki Właśnie wróciłam od gina i muszę Wam powiedzieć,że dobrze znam swoje ciało Wczoraj miałam wrażenie,że boli mnie na owu i miałam rację,piękne dwa pęcherzyki 17 mm i 19 mm Pregnyl podany i dziś powtórka z wczorajszych starań Kontrola za 10 dni w moje urodziny więc byłby to najpiękniejszy prezent jaki mogłabym dostać