reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ovli 10 :-) chyba znow mnie nie dopadna zadne mdlosci itd :-) na poczatku troche bolaly cycki a teraz cisza :-)

@lenaka czekam na Ciebie i na pozytywne wieści !!! :) dla pocieszenia powiem Ci, że ja też w pierwszej ciąży zero objawów. W 8 tygodniu lekkie mdłości trwające kilka dni a potem NIC a NIC ;) Nawet cycki mnie nie bolały ;)

Ja kochane się wczoraj oczytalam o niepłodności wtórnej. pierwszy raz spotkałam się z tym zagadnieniem tu na forum. Nessi pisała o tym. I zaczęłam się zagłębiać w temat. Czuję, że nas to dopadło. Nie będę pisać o szczegółach tu na publicznym forum ... jakoś mam blokadę. Ale mówię Wam czuję ze o to chodzi. Nie mogę się doczekać maja ... I wizyty u gina. Akurat minie czas, który kazał nam odczekać. Oszaleje.

Czekamy na maj. Właściwie to miałam się zgłosić do gina w czerwcu, ale nie wytrzymam. Kazał zgłosić się po roku. Czuje że dużo czasu poszło na marne ...

Hej laseczki :) Właśnie wróciłam od gina i muszę Wam powiedzieć,że dobrze znam swoje ciało ;) Wczoraj miałam wrażenie,że boli mnie na owu i miałam rację,piękne dwa pęcherzyki 17 mm i 19 mm :) Pregnyl podany i dziś powtórka z wczorajszych starań :) Kontrola za 10 dni w moje urodziny więc byłby to najpiękniejszy prezent jaki mogłabym dostać :D

Hej laseczki :) Właśnie wróciłam od gina i muszę Wam powiedzieć,że dobrze znam swoje ciało ;) Wczoraj miałam wrażenie,że boli mnie na owu i miałam rację,piękne dwa pęcherzyki 17 mm i 19 mm :) Pregnyl podany i dziś powtórka z wczorajszych starań :) Kontrola za 10 dni w moje urodziny więc byłby to najpiękniejszy prezent jaki mogłabym dostać :D

Super ! Świetne wiadomości :D Siooo do małża :D
Shiira - kochana PW :)

reklama
Do góry