to trzymam kciuki by nie przylazla wredotaNessi pewnie ze widac! Super
Lux z tymi objawami to już chyba sama nie wiem wolę poczekać. Co prawda od poniedziałku mnie rozpieralo jakbym czuła ze idzie @ ale po dwóch dniach minęło. Zobaczymy.
reklama
duzo osob ma poleciec? czemu robia redukcje etatow?Ahh @NeSSi widać ! I to jak ! druga kreska jest jak byk gratuluję ! Wszystko będzie ok i @ nie przyjdzie, zobaczysz ! :*
Trochę się z Tobą identyfikowalam o ile wiesz o czym mówię wiec jak u Ciebie stał się cud, w który ciężko Ci uwierzyć to i może jednak mnie też to spotka?
Najgorsze jest to, że mają być zwolnienia u mnie w pracy ... I jeżeli polecę to ... koniec staranek ...
taki wiek jest super, kocham takie brzdace, mam takiego w rodzinie, ma 3,5 roku i wczoraj przyjechalam do niego a on wychodzi i taki zrezygnowany mowi : źniów pzijechalas? ja mowie chodz tu szybko do mnie, podbiegl, lapki wyciagnal, mowie ukochaj mnie szybko, przytulil sie,wycalowal i mowie kocham cie wiesz, a on ja ciebie teź, mowie tesknilam wiesz? on mowi ja teź baldzio mocno..potem mowi, zaciolem bajećke ogladac, ale musialem przelwać, bo do ciotki Marlenki jad wieś? no az serce sie raduje na takie sloneczka kochane...od narodzin z nim bylam, jestem do niego baaardzo przywioazna, jest dla mnie jak synus moj wlasny, osobisty ♥Widać piękna tłustą kreche! Jeszcze raz gratulacje!
Identycznie ma mój syn ale posprzatal pięknie teraz drugie śniadanie wcina dumny z siebie prowadził tatusia żeby mu pokazać jak posprzatal
CzarnaMadzia
Moderatorka
Nessi ja widze!!
Super, tłuste te krechy)
Super, tłuste te krechy)
Shiira
Mummy'10
@Luxuorius zmniejszają nam sklep. A co za tym idzie muszą zmniejszyć liczbę osób tam pracujących .. eh. Żyć się odechciewa. Kredyt na głowie. Kupa wydatków. Jak jeszcze robotę stracę to normalnie nie wiem ... zalamka. I plany o rodzenstwie dla córeczki pójdą do kosza ...
NeSSi
Moderatorka
Kochana ja juz bylam tak zalamana .. Pamiętasz mojego posta ... Nie miałam żadnej wiary ..uciekla mi cala nadzieja .. W tym cyklu przytulaliśmy sie tylko 2 razy w dni plodne .. Nawy nie wiem kiedy miałam owulacje ..bylam zawiedziona bo mój K miał problemy z ummmm .. Wiadomo .. Dobita maksymalnie ...chodzilam i wylam po katach ... Podjelam decyzje o zmianie pracy i nie wiem co się stało ... Nie martw sie kochana ... Jesli mi się udalo chociaż nawet nie wiem czy się udalo to i Wam się uda ...Ahh @NeSSi widać ! I to jak ! druga kreska jest jak byk gratuluję ! Wszystko będzie ok i @ nie przyjdzie, zobaczysz ! :*
Trochę się z Tobą identyfikowalam o ile wiesz o czym mówię wiec jak u Ciebie stał się cud, w który ciężko Ci uwierzyć to i może jednak mnie też to spotka?
Najgorsze jest to, że mają być zwolnienia u mnie w pracy ... I jeżeli polecę to ... koniec staranek ...
anik.
Mama Krzysia :)
Słodkości ♡taki wiek jest super, kocham takie brzdace, mam takiego w rodzinie, ma 3,5 roku i wczoraj przyjechalam do niego a on wychodzi i taki zrezygnowany mowi : źniów pzijechalas? ja mowie chodz tu szybko do mnie, podbiegl, lapki wyciagnal, mowie ukochaj mnie szybko, przytulil sie,wycalowal i mowie kocham cie wiesz, a on ja ciebie teź, mowie tesknilam wiesz? on mowi ja teź baldzio mocno..potem mowi, zaciolem bajećke ogladac, ale musialem przelwać, bo do ciotki Marlenki jad wieś? no az serce sie raduje na takie sloneczka kochane...od narodzin z nim bylam, jestem do niego baaardzo przywioazna, jest dla mnie jak synus moj wlasny, osobisty ♥
Mój mi mówi "Ja cie kocham i lubie", albo kocha nas "nad zicie"
A ostatnio zadał mi pytanie... takie, że nie wiedziałam co mu odpowiedzieć... "Mamusiu czy aniołki oddadzą nam dzidziusia?"
reklama
dzieci sa tak niesamowicie madre, ze my ludzie dorosli nieraz az nie wierzymy, ze tak moze dziecko powiedziec!!!! ale zobacz jak ten Twoj synus jest inteligentny, zeby takie pytanie zadac, szok, tylko pochwalic go za toSłodkości ♡
Mój mi mówi "Ja cie kocham i lubie", albo kocha nas "nad zicie"
A ostatnio zadał mi pytanie... takie, że nie wiedziałam co mu odpowiedzieć... "Mamusiu czy aniołki oddadzą nam dzidziusia?"