reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ahh @NeSSi widać ! I to jak ! druga kreska jest jak byk :) gratuluję ! Wszystko będzie ok i @ nie przyjdzie, zobaczysz ! :*
Trochę się z Tobą identyfikowalam o ile wiesz o czym mówię :) wiec jak u Ciebie stał się cud, w który ciężko Ci uwierzyć to i może jednak mnie też to spotka? :)

Najgorsze jest to, że mają być zwolnienia u mnie w pracy ... I jeżeli polecę to ... koniec staranek ...
duzo osob ma poleciec? czemu robia redukcje etatow?

Widać piękna tłustą kreche! Jeszcze raz gratulacje!

Identycznie ma mój syn ;) ale posprzatal pięknie :) teraz drugie śniadanie wcina :) dumny z siebie prowadził tatusia żeby mu pokazać jak posprzatal
taki wiek jest super, kocham takie brzdace, mam takiego w rodzinie, ma 3,5 roku i wczoraj przyjechalam do niego a on wychodzi i taki zrezygnowany mowi : źniów pzijechalas? ja mowie chodz tu szybko do mnie, podbiegl, lapki wyciagnal, mowie ukochaj mnie szybko, przytulil sie,wycalowal i mowie kocham cie wiesz, a on ja ciebie teź, mowie tesknilam wiesz? on mowi ja teź baldzio mocno..potem mowi, zaciolem bajećke ogladac, ale musialem przelwać, bo do ciotki Marlenki jad wieś? no az serce sie raduje na takie sloneczka kochane...od narodzin z nim bylam, jestem do niego baaardzo przywioazna, jest dla mnie jak synus moj wlasny, osobisty ♥

@Luxuorius zmniejszają nam sklep. A co za tym idzie muszą zmniejszyć liczbę osób tam pracujących .. eh. Żyć się odechciewa. Kredyt na głowie. Kupa wydatków. Jak jeszcze robotę stracę to normalnie nie wiem ... zalamka. I plany o rodzenstwie dla córeczki pójdą do kosza ...

Ahh @NeSSi widać ! I to jak ! druga kreska jest jak byk :) gratuluję ! Wszystko będzie ok i @ nie przyjdzie, zobaczysz ! :*
Trochę się z Tobą identyfikowalam o ile wiesz o czym mówię :) wiec jak u Ciebie stał się cud, w który ciężko Ci uwierzyć to i może jednak mnie też to spotka? :)

Najgorsze jest to, że mają być zwolnienia u mnie w pracy ... I jeżeli polecę to ... koniec staranek ...
Kochana ja juz bylam tak zalamana .. Pamiętasz mojego posta ... Nie miałam żadnej wiary ..uciekla mi cala nadzieja .. W tym cyklu przytulaliśmy sie tylko 2 razy w dni plodne .. Nawy nie wiem kiedy miałam owulacje ..bylam zawiedziona bo mój K miał problemy z ummmm .. Wiadomo .. Dobita maksymalnie ...chodzilam i wylam po katach ... Podjelam decyzje o zmianie pracy i nie wiem co się stało ... Nie martw sie kochana ... Jesli mi się udalo chociaż nawet nie wiem czy się udalo to i Wam się uda ...

taki wiek jest super, kocham takie brzdace, mam takiego w rodzinie, ma 3,5 roku i wczoraj przyjechalam do niego a on wychodzi i taki zrezygnowany mowi : źniów pzijechalas? ja mowie chodz tu szybko do mnie, podbiegl, lapki wyciagnal, mowie ukochaj mnie szybko, przytulil sie,wycalowal i mowie kocham cie wiesz, a on ja ciebie teź, mowie tesknilam wiesz? on mowi ja teź baldzio mocno..potem mowi, zaciolem bajećke ogladac, ale musialem przelwać, bo do ciotki Marlenki jad wieś? no az serce sie raduje na takie sloneczka kochane...od narodzin z nim bylam, jestem do niego baaardzo przywioazna, jest dla mnie jak synus moj wlasny, osobisty ♥
Słodkości ♡
Mój mi mówi "Ja cie kocham i lubie", albo kocha nas "nad zicie" :)
A ostatnio zadał mi pytanie... takie, że nie wiedziałam co mu odpowiedzieć... "Mamusiu czy aniołki oddadzą nam dzidziusia?"

reklama
Słodkości ♡
Mój mi mówi "Ja cie kocham i lubie", albo kocha nas "nad zicie" :)
A ostatnio zadał mi pytanie... takie, że nie wiedziałam co mu odpowiedzieć... "Mamusiu czy aniołki oddadzą nam dzidziusia?"
dzieci sa tak niesamowicie madre, ze my ludzie dorosli nieraz az nie wierzymy, ze tak moze dziecko powiedziec!!!! ale zobacz jak ten Twoj synus jest inteligentny, zeby takie pytanie zadac, szok, tylko pochwalic go za to :-) :)

Do góry