Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdzie Ty widzisz bladziocha? ja widze kreske, wyrazna, moze nie jest mocna, ale widac ja!! gratuluje Kochana!!!!!!!!Nie wiem czy będzie cos widać ...
ja jak byla mlodsza to przy sprzataniu tez musialam sie czyms zajac i baaardzo dlugo mi schodzilo&&&!!!
Dzień dobry.
Młody sprząta pokój. Musze siedzieć i go pilnować bo każda chowana zabawka musi się chwilę pobawić... wiec zamiast coś robić to kwitne z nim w pokoju no ale trudno. Bajzel to robi raz dwa ale jak ma posprzatac to wszystkie nieszczęścia świata na niego spadają jest głodny, chce mu się pić, bolą go nóżki itd.
Czekam aż skończy i ode ćwiczyć chyba do niego do pokoju bo w sypialni trochę mam miejsca mało a w salonie mój brat siedzi - nie lubię widowni przy ćwiczeniach
Widać piękna tłustą kreche! Jeszcze raz gratulacje!Nie wiem czy będzie cos widać ...
Identycznie ma mój syn ale posprzatal pięknie teraz drugie śniadanie wcina dumny z siebie prowadził tatusia żeby mu pokazać jak posprzatalja jak byla mlodsza to przy sprzataniu tez musialam sie czyms zajac i baaardzo dlugo mi schodzilo