reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nie wiem czy będzie cos widać ...

Załączniki

• WP_20160225_005.jpg
    WP_20160225_005.jpg
    655,6 KB · Wyświetleń: 81
  • WP_20160225_007.jpg
    WP_20160225_007.jpg
    680,8 KB · Wyświetleń: 94
  • WP_20160225_005.jpg
    WP_20160225_005.jpg
    655,6 KB · Wyświetleń: 116
reklama
&&&!!! :)
Dzień dobry.
Młody sprząta pokój. Musze siedzieć i go pilnować bo każda chowana zabawka musi się chwilę pobawić... wiec zamiast coś robić to kwitne z nim w pokoju :p no ale trudno. Bajzel to robi raz dwa ale jak ma posprzatac to wszystkie nieszczęścia świata na niego spadają ;) jest głodny, chce mu się pić, bolą go nóżki itd.
Czekam aż skończy i ode ćwiczyć chyba do niego do pokoju bo w sypialni trochę mam miejsca mało a w salonie mój brat siedzi - nie lubię widowni przy ćwiczeniach :p
ja jak byla mlodsza to przy sprzataniu tez musialam sie czyms zajac i baaardzo dlugo mi schodzilo :laugh2:

Nessi pewnie ze widac! Super :-D

Lux z tymi objawami to już chyba sama nie wiem :eek: wolę poczekać. Co prawda od poniedziałku mnie rozpieralo jakbym czuła ze idzie @ ale po dwóch dniach minęło. Zobaczymy.

Ahh @NeSSi widać ! I to jak ! druga kreska jest jak byk :) gratuluję ! Wszystko będzie ok i @ nie przyjdzie, zobaczysz ! :*
Trochę się z Tobą identyfikowalam o ile wiesz o czym mówię :) wiec jak u Ciebie stał się cud, w który ciężko Ci uwierzyć to i może jednak mnie też to spotka? :)

Najgorsze jest to, że mają być zwolnienia u mnie w pracy ... I jeżeli polecę to ... koniec staranek ...

Nie wiem czy będzie cos widać ...
Widać piękna tłustą kreche! Jeszcze raz gratulacje!
ja jak byla mlodsza to przy sprzataniu tez musialam sie czyms zajac i baaardzo dlugo mi schodzilo :laugh2:
Identycznie ma mój syn ;) ale posprzatal pięknie :) teraz drugie śniadanie wcina :) dumny z siebie prowadził tatusia żeby mu pokazać jak posprzatal

Sykl staran ? 4 lata sie staraliśmy ... W ogóle to do mnie jakaś abstrakcja .. Bo ten cykl byl stratny od samego poczatku ... Mój K miał pewne problemy ze ,, sprzętem,, nawet nie wiem kiedy, co i jak ...nie mam zupelnie żadnych dolegliwości ...oprócz tego plemienia wczoraj, 2 dni wczesniej dzwigalam ,z K meble ... W zyciu bym nie pomyślała, ze w ciąży jestem. Wczoraj jak zobaczylam te plamki na bieliźnie ...myslalam ze @ wczesniej przyszla .. Dzisiaj patrzę a na wkladce nic nie ma... Zrobiłam siku.. Wypilam kawę i polecialam po testy. Siknelam i wyszlo j/w. Jutro powinna być ciemna z rana ..Mój K nie. Daje wiary zupełnie .. Nie dziwie mu sie bo mam tak samo

reklama
Do góry