reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lenaka kochana anie mogłam powstrzymać łez ;)
Niestety przez moje nieobecności nie wyłapałam wszystkich dziewczyn,którym się udało tak więc wszystkim razem i każdej z osobna gratuluję z całego serducha :)
Ja już jestem poza etapem,że gryzło mnie jak komuś się udało ale był taki okres...Nie mogłam patrzeć na koleżanki z brzuszkami,na fotki na FB,itd...Ale to już za mną i teraz cieszę się z każdej ciąży o której się dowiem :)
Czarna Madzia jaką miałaś dawkę CLO? Ja mam dwie tabletki na noc czyli 100 mg. Chyba dużo,nie wiem...
Źle działają na mnie,spać nie mogę,smak mi szwankuje,niedobrze mi,brzuch wzdęty,masakra...
W poniedziałek 11 dc i wizyta na ocenę owu,potem za dwa dni pregnyl iiiiiii strzelamy :D
Liczę na to że tym razem się uda ;)

reklama
Trzymajcie kciuki bym okresu w sobotę nie dostala, bo wtedy mam termin @. Dzisiaj robiłam test nie z porannego siusiu i || krechą lekka wyszla .. Wczoraj miałam kilka kropelek plamien ...dlatego dzisiaj zrobiłam test. Wstawie fotę jak będę w domu ... Byle do soboty
No to trzymam mocno ;)

Trzymajcie kciuki bym okresu w sobotę nie dostala, bo wtedy mam termin @. Dzisiaj robiłam test nie z porannego siusiu i || krechą lekka wyszla .. Wczoraj miałam kilka kropelek plamien ...dlatego dzisiaj zrobiłam test. Wstawie fotę jak będę w domu ... Byle do soboty
Ekstra!! Czekam na zdjęcie!! :)

To jest tak nierealne, ze aż niemożliwe ... W Poniedzialek zaczynam nowa prace ... Nie wiem co to będzie

Lenaka kochana anie mogłam powstrzymać łez ;)
Niestety przez moje nieobecności nie wyłapałam wszystkich dziewczyn,którym się udało tak więc wszystkim razem i każdej z osobna gratuluję z całego serducha :)
Ja już jestem poza etapem,że gryzło mnie jak komuś się udało ale był taki okres...Nie mogłam patrzeć na koleżanki z brzuszkami,na fotki na FB,itd...Ale to już za mną i teraz cieszę się z każdej ciąży o której się dowiem :)
Czarna Madzia jaką miałaś dawkę CLO? Ja mam dwie tabletki na noc czyli 100 mg. Chyba dużo,nie wiem...
Źle działają na mnie,spać nie mogę,smak mi szwankuje,niedobrze mi,brzuch wzdęty,masakra...
W poniedziałek 11 dc i wizyta na ocenę owu,potem za dwa dni pregnyl iiiiiii strzelamy :D
Liczę na to że tym razem się uda ;)

Jedna tabletka od 5 do 9 dnia cyklu:) Ja sie dobrze czułam po clo, ale z tego co slyszałam, różnie wpływa na organizm i samopoczucie kobiet:)

Nessi trzymam kciuki:))

reklama
To ja się dołączam bo wg ovufriend @ powinna być sobotę, wg mnie w niedzielę. OBY SIE NIE POJAWILA :D
&&&!!! :)
Dzień dobry.
Młody sprząta pokój. Musze siedzieć i go pilnować bo każda chowana zabawka musi się chwilę pobawić... wiec zamiast coś robić to kwitne z nim w pokoju :p no ale trudno. Bajzel to robi raz dwa ale jak ma posprzatac to wszystkie nieszczęścia świata na niego spadają ;) jest głodny, chce mu się pić, bolą go nóżki itd.
Czekam aż skończy i ode ćwiczyć chyba do niego do pokoju bo w sypialni trochę mam miejsca mało a w salonie mój brat siedzi - nie lubię widowni przy ćwiczeniach :p

Do góry