reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lenaka kochana anie mogłam powstrzymać łez ;)
Niestety przez moje nieobecności nie wyłapałam wszystkich dziewczyn,którym się udało tak więc wszystkim razem i każdej z osobna gratuluję z całego serducha :)
Ja już jestem poza etapem,że gryzło mnie jak komuś się udało ale był taki okres...Nie mogłam patrzeć na koleżanki z brzuszkami,na fotki na FB,itd...Ale to już za mną i teraz cieszę się z każdej ciąży o której się dowiem :)
Czarna Madzia jaką miałaś dawkę CLO? Ja mam dwie tabletki na noc czyli 100 mg. Chyba dużo,nie wiem...
Źle działają na mnie,spać nie mogę,smak mi szwankuje,niedobrze mi,brzuch wzdęty,masakra...
W poniedziałek 11 dc i wizyta na ocenę owu,potem za dwa dni pregnyl iiiiiii strzelamy :D
Liczę na to że tym razem się uda ;)

reklama
Trzymajcie kciuki bym okresu w sobotę nie dostala, bo wtedy mam termin @. Dzisiaj robiłam test nie z porannego siusiu i || krechą lekka wyszla .. Wczoraj miałam kilka kropelek plamien ...dlatego dzisiaj zrobiłam test. Wstawie fotę jak będę w domu ... Byle do soboty
No to trzymam mocno ;)

Trzymajcie kciuki bym okresu w sobotę nie dostala, bo wtedy mam termin @. Dzisiaj robiłam test nie z porannego siusiu i || krechą lekka wyszla .. Wczoraj miałam kilka kropelek plamien ...dlatego dzisiaj zrobiłam test. Wstawie fotę jak będę w domu ... Byle do soboty
Ekstra!! Czekam na zdjęcie!! :)

To jest tak nierealne, ze aż niemożliwe ... W Poniedzialek zaczynam nowa prace ... Nie wiem co to będzie

Lenaka kochana anie mogłam powstrzymać łez ;)
Niestety przez moje nieobecności nie wyłapałam wszystkich dziewczyn,którym się udało tak więc wszystkim razem i każdej z osobna gratuluję z całego serducha :)
Ja już jestem poza etapem,że gryzło mnie jak komuś się udało ale był taki okres...Nie mogłam patrzeć na koleżanki z brzuszkami,na fotki na FB,itd...Ale to już za mną i teraz cieszę się z każdej ciąży o której się dowiem :)
Czarna Madzia jaką miałaś dawkę CLO? Ja mam dwie tabletki na noc czyli 100 mg. Chyba dużo,nie wiem...
Źle działają na mnie,spać nie mogę,smak mi szwankuje,niedobrze mi,brzuch wzdęty,masakra...
W poniedziałek 11 dc i wizyta na ocenę owu,potem za dwa dni pregnyl iiiiiii strzelamy :D
Liczę na to że tym razem się uda ;)

Jedna tabletka od 5 do 9 dnia cyklu:) Ja sie dobrze czułam po clo, ale z tego co slyszałam, różnie wpływa na organizm i samopoczucie kobiet:)

Nessi trzymam kciuki:))

reklama
To ja się dołączam bo wg ovufriend @ powinna być sobotę, wg mnie w niedzielę. OBY SIE NIE POJAWILA :D
&&&!!! :)
Dzień dobry.
Młody sprząta pokój. Musze siedzieć i go pilnować bo każda chowana zabawka musi się chwilę pobawić... wiec zamiast coś robić to kwitne z nim w pokoju :p no ale trudno. Bajzel to robi raz dwa ale jak ma posprzatac to wszystkie nieszczęścia świata na niego spadają ;) jest głodny, chce mu się pić, bolą go nóżki itd.
Czekam aż skończy i ode ćwiczyć chyba do niego do pokoju bo w sypialni trochę mam miejsca mało a w salonie mój brat siedzi - nie lubię widowni przy ćwiczeniach :p

Do góry