Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj kasiakJak długo się staracie? Po jakich próbach jesteście? Ja na razie przeszłam przez kilku gin i żaden nic nie zaradził... a niby wszystko jest ok
Super wieści !!! Gratulacje !!!Jestem!!! Wizyta była opóźniona o ponad godzinę a potem musiałam coś zeżreć wszystko dobrze mogłabym powiedzieć że serducho napierdala ale jestem dobrze wychowana i powiem że mocno bije
Dziękuję kochane :-* jesteście cudowne :-*
A mdłości mam takie silne, że chyba niebawem skończy się nad muszlą yeeeeaaaahhh
A histetoskopie mialas?Przeszłam już chyba wszystko co mozliwe: całe pakiety hormonów, 2 razy drożność- 1 z ograniczoną, AMH, chlamydie, pobyty w szpitalu, badania męża itp itd. Każdy gin mówi co innego. Dziś usłyszałam że mam przyjśc na następną wizytę jak jajniki zaczną mnie słuchać... Staramy sie już ponad 2 lata i opadam z sił..
I co masz z tymi jajnikami ze nie sluchaja?A histetoskopie mialas?
zdrowka dla corci!!!Dobry wieczór kobietki
Ale miałam czytania. ..
Myślałam, że nigdy nie skończę
@Lyara. Wybacz. Nic Ci nie napiszę, bo nie potrafię. Nie rozumiem Cię i co gorsza ... chyba nawet nie chcę Cię zrozumieć. Oby Córcia kiedyś Ci to wszystko wybaczyla ...
@Strawbelka jednak szczerość jeszcze się opłaca W dzisiejszych czasach taka szefowa do rzadkość a jeszcze większą rzadkością jest wyłożenie kawy na ławę gratuluję ! :*
@NeSSi .. chwytasz mnie za serce ...
@Czarna uwielbiam Twoje posty i sposób wypowiadania sie-mądra z Ciebie kobieta nie jesteś czasem psychologiem?
@pyzia no ekstra wena twórcza z paluszków to łóżko w płatkach róż ... mega romantyczne ! ♡
@sojnabig jak się trzymasz kochana?
Jezu no komuś miałam jeszcze coś napisać ... strasznie tego wszystkiego dużo, a ja miałam okropny dzień. Córcia mi sie potwornie rozchorowala ... zapalenie tchawicy ... Myślałam że na zawał zejde jak dostała 40 min ataku kaszlu