reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
witam serdecznie mam pytanie, chociaż jako matka trojki dzieciaczków nie powinnam pytać, a raczej odpowiadać na takie pytania ale mniejsza o to przejdę więc do sedna sprawy ;-) ;)
Otóż mam nieregularny okres mimo tego od 4 lat kochamy się z mężem bez zabezpieczenia (stosunek przerywany bądź też pełny tydzień przed miesiączką i 4-5 dni po miesiączce .
Ostatnią miesiączkę miałam 25.12. ale była jakaś inna niż zwykle trwała dwa dni była skąpa i po 2 dniach się skończyła :huh: jednak pomyślałam że być może tak bywa że raz może się i tak przytrafić a w ciąży przecież nie można mieć miesiączki :unsure:
Jednak zaczęłam się poważnie zastanawiać nad ciążą kiedy to podczas stosunku dostałam krwawienia które zaraz potem ustało (jednorazowy incydent) i też sytuacja której nie miałam nigdy nawet podczas poprzednich ciąż-ale nawet i to mogłabym sobie jakoś wytłumaczyć:sorry: ponieważ kochaliśmy się dość mocno tego dnia, tylko że do tego doszło -ból piersi od 3 tygodni ,pobolewanie brzucha i uczucie dziwnego napinania bardzo nisko pod brzuchem, jakaś wzmożona nerwowość i oczywiście dziś brak okresu chociaż to dopiero jeden dzień, jednak zawsze miałam dzień, dwa wcześniej w terminie spodziewanej miesiączki a teraz to jest inaczej , wszystko jakoś inaczej ....:errr: więc czy myślicie dziewczyny że to może być ciąża?? i czy mogło dojść do niej już w grudniu przed tym dziwnym okresem który opisałam wyżej?
bardzo proszę o odpowiedz może któraś miała podobnie POZDRAWIAM :happy2:

znow nawal dziadkow mialas?
Oj nawet nie wiesz ile, w czwartek będzie nowa promocja to wrzucę Wam filmik, zobaczycie jak babcie zdrowieją i odrzucają laski, żeby być na poczatku kolejki przy ladzie obsługowej ;) a tyle skarg było na dziewczyny... Między innymi, że "Pani Ola najpierw mówi cicho, że nie słyszę i musi powtórzyć, bo wie Pani, ja głuchy, a potem to krzyczy!" no jak głuchy to krzyczy... "Pani! Ja kupił boczek od tej strony bez kości, a ta Pani mi wmawia, że to z kością był" to pytam, "a kroiła z takiego co ma kości?" "no kroiła, ale JA WZIĄŁ TYLKO TEN PASEK CO NIE MIAŁ KOŚCI!". i tak cały dzień... Eh, każe się oddać na starość do domu opieki

Oj nawet nie wiesz ile, w czwartek będzie nowa promocja to wrzucę Wam filmik, zobaczycie jak babcie zdrowieją i odrzucają laski, żeby być na poczatku kolejki przy ladzie obsługowej ;) a tyle skarg było na dziewczyny... Między innymi, że "Pani Ola najpierw mówi cicho, że nie słyszę i musi powtórzyć, bo wie Pani, ja głuchy, a potem to krzyczy!" no jak głuchy to krzyczy... "Pani! Ja kupił boczek od tej strony bez kości, a ta Pani mi wmawia, że to z kością był" to pytam, "a kroiła z takiego co ma kości?" "no kroiła, ale JA WZIĄŁ TYLKO TEN PASEK CO NIE MIAŁ KOŚCI!". i tak cały dzień... Eh, każe się oddać na starość do domu opieki
o matko zabilabym :growl:

Ovli my to samo wiec znam ten bol :-)

Renata nie wiem czy przed @ ale teraz juz moze tak. Ja mialam ostatnia 25.12 a teraz powinnam 21 i juz mam ladne kreseczki. Wiec moze w tym cyklu zaszlas. Kiedy w tym miesiacu masz dostac? Zrob test

Ruda a masz już jakeś obiawy ?

A moja mama trż kładła narzuty poniewaz nie mieliśmy takich ładnej soft jak teraz są tylko stare kanapy wiec jakoś to musiało wyglądać ;)

reklama
Do góry