reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Folie na meble, dywany rozkładać? Bez przesady, jakbym u kogoś zobaczyła to padlabym, że śmiechu :D a co to ludzie meble do grobu chcą zabrać czy co?
Ja się dziś paskudnie czuje i w ogóle to najchętniej poszlabym spać, żeby mieć wszystko gdzieś...
to mojego eks mamusia gotowala na palniku w kotlowni by przypadkeim gazowki w kuchni nie ubrudzic, do ktorej pracujesz?

Wierz mi że każda wizyta to była szopka, bo nie wiadomo było gdzie usiąść. Oliwka jak to dziecko dotykała wszystkiego a Teściowa za nią ze szmatką latała. Z tego co mi mój EX opowiadał ja jego matkę w tym lepszym okresie już poznałam. Jak był dzieckiem to bodobno było odkurzanie codziennie, generalne porządki z odsuwaniem mebli co tydzień.

Wierz mi że każda wizyta to była szopka, bo nie wiadomo było gdzie usiąść. Oliwka jak to dziecko dotykała wszystkiego a Teściowa za nią ze szmatką latała. Z tego co mi mój EX opowiadał ja jego matkę w tym lepszym okresie już poznałam. Jak był dzieckiem to bodobno było odkurzanie codziennie, generalne porządki z odsuwaniem mebli co tydzień.
to moja tesciowa nie pozwala swoich firan dotykac dzieciom i doroslym , bo nie daj Boze koraliki jej sie obsuna na nich hahaha

Niestety dziś do 18. Boże chyba tu zejdę. Jeszcze dziś ludzie jacyś marudni... I telefony wciąż dzwonią. Chyba się rozplacze :D byle do domu.

A ja za 15 minut kończę dzisiaj, :p niech żyją wtorki! (I piątki bo też wcześniej kończę)
A potem jedziemy szukac dentysty bo trzonowce młodej idą a mleczaki nie chcą wyjść.

reklama
Do góry