Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lux- trafiłaś w sedno!!! [emoji38] ale Karila stawia poprzeczkę wysoko- to ja muszę równaća dacie? bo ja nie kuzwa, no wiem, ze pewnie nie wytrzymam do terminu @
No nie możesz się wysypać damy radę!Lux- trafiłaś w sedno!!! [emoji38] ale Karila stawia poprzeczkę wysoko- to ja muszę równać
Mam nadzieje ze dolacze do ciebie do przyszlych mam pazdziernikowych ...ale narazie nie zapeszam..czekam na test w niedziele!Martinka ja mam cykl 26 dniowe
Ja tak samo, czas spać, bo jutro cza iść do pracy branoc!No to tak wzięłam wszystkiego po jednej tabletce z wyjątkiem acardu i niech się dzieje co chce a raczej niech mi wzrasta płodność czy jakkolwiek można to nazwać. Niech po prostu moja macica tworzy przyjemne środowisko dla starań które za kilka dni znów ruszają ja już po kąpieli i gotowa do snu. Jutro ciężki dzień, sporo spraw do załatwienia więc już się kładę. Dobrej nocy kochane. Ciekawe która jutro ujrzy magiczne dwie kreseczki? zaciskam kciukasy &&&&