reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
@ruda1991 Gratuluje!

Ja was cały dzień podczytuje i po powrocie z pracy się rozkleiłam. Zaczęło do mnie docierać, że przy moich policystycznych jajnikach i cyklach do dwoch miesiecy to jak w lutym nie sprobuje to nastepna okazja dopiero w kwietniu bedzie. Trzymajcie kciuki żebym A. urobiła bo on chce czekać do 1go marca.
A. mowi że mam się nie przejmować i nie "starać się na siłę" ale nie potrafię. Od miesięcy obserwuje objawy w tym cyklu zaczęłąm mierzyć temperaturę i tak naprawdę nastawiłam się już dawno temu.
Jakieś dobre słowo? Proszę :-( :(

@ruda1991 Gratuluje!

Ja was cały dzień podczytuje i po powrocie z pracy się rozkleiłam. Zaczęło do mnie docierać, że przy moich policystycznych jajnikach i cyklach do dwoch miesiecy to jak w lutym nie sprobuje to nastepna okazja dopiero w kwietniu bedzie. Trzymajcie kciuki żebym A. urobiła bo on chce czekać do 1go marca.
A. mowi że mam się nie przejmować i nie "starać się na siłę" ale nie potrafię. Od miesięcy obserwuje objawy w tym cyklu zaczęłąm mierzyć temperaturę i tak naprawdę nastawiłam się już dawno temu.
Dziewczyno, na takie piękno jak dzidziuś warto czekać! Kwiecień nie daleko, a z powiewem wiosny wszystko będzie lepiej wyglądało. Nie zamartwiaj się, napewno sie uda, trzymamy za Ciebie kciuki, wszystkie i każda z osobna! Głowa do góry! <3

@ruda1991 Gratuluje!

masz tu kopa na rozped, a dobre slowo? to Ci powiem, ze duzo kobiet z tym schorzeniem zachodzi, takze i Tobie sie uda, zobaczysz, i bedziesz szczesliwa!!!! oooooo!!!

@ruda1991 Gratuluje!

Ja mam policystyczne jajniki i mam Gabriela:)) Co prawda mi się naturalnie nie udało zajść bo brałam clo na stymulacje jajników, ale Tobie może się udać:) Jeśli nie leć po clo do gina, przy PCO to bardzo skuteczny lek:)
PCO często niestety wiąże się z bezowulacyjnymi cyklami, dlatego też są takie dłuuuugie.

reklama
Dzięki dziewczynki.
@CzarnaMadzia PCO to u mnie to nowa rzecz, przytylam i mi sie okres rozregulowal a potem tylko coraz bardziej tyc zaczelam i do tej pory tyje od patrzenia na jedzenie. Ale Owulacje chyba mam w większości cykli a przynajmniej tak mi z objawów wynika. Tyle tylko że nigdy nie wiem ile będę na nią czekać. Ostatni cykl miałam 47 dni a poprzednie 36 więc masakra jakaś. Niby używam elektronicznego kalendarza ktory mi w miarę wszystko wylicza ale czasem nawet on nie daje rady.
Co do Clo to zobaczymy co mi tutaj w UK powiedzą, ale ja się boje jakichkolwiek sztucznych hormonów bo od antykoncepcji w szpitalu wylądowałam kilka razy zanim się zorientowalam skąd moje problemy.
@Luxuorius Wiem że można, siostra mojego A. jest w tej samej sytuacji, tyle że miałą powiedziane że nigdy dzieci mieć nie będzi i jej najmlodsza skonczyla roczek niedawno ;)
Zaczyna mi sie PMS (prawdobodobnie) I dlatego taka rozklejona jestem.:frown:

Do góry