reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
No to tak wzięłam wszystkiego po jednej tabletce z wyjątkiem acardu i niech się dzieje co chce :eek: a raczej niech mi wzrasta płodność czy jakkolwiek można to nazwać. Niech po prostu moja macica tworzy przyjemne środowisko dla starań które za kilka dni znów ruszają :D ja już po kąpieli i gotowa do snu. Jutro ciężki dzień, sporo spraw do załatwienia więc już się kładę. Dobrej nocy kochane. Ciekawe która jutro ujrzy magiczne dwie kreseczki? ;) zaciskam kciukasy &&&&
Hej! Byłam dzisiaj u gina i dopytalam o Acard, mi kazał brać 2x1, cały cykl, nie przerywając na miesiączkę. :)
Duphaston powiedział ze rzeczywiście lepiej po owu, on zaleca 1dpo ale Emka np pisała ze ona 3dpo zaczyna. Także mysle ze można sobie pi razy drzwi to wycyrklowac :)

Bertha dzien po owu to stanowczo za wczesnie
No ale to nie moja opinia tylko zalecenie mojego gina.

Moze te 3 dni sa po to zeby przypadkiem gdyby owu sie przesunęła to o nią nie zahaczyć? A jak sie ma monitoring i na pewno jest juz po owu to moze 1 dpo wystarczy?
To teraz takie moje gdybanie było..

Ale rzeczywiście następnym razem wezmę od 2dpo tak dla pewności.

Bertha mi lekarz mowil ze jak sie za wczesnie wezmie to moze to byc skuteczna antykoncepcja. Wiem ze cos tam u nas Susana na ten temat pisala. Spytaj na naszym watku to Ci powiedza co o jak;)

Chyba chodzi o to ze moze wstrzymać owu czy cos alw nie znam sie az tak :)

A czemu wiesiołka nie mozna w 2 fazie ?
To tez. Ale mi powiedzial ze jak wezme za wczesnie( a owu juz mialam potwierdzone monitoringiem) to zanim komorka gdzies tam dotrze to wszystko moze jyz byc na tyle twarde czy cos tam ze ona sie nie przebije. Nie wiem dokladnie o co chodzi bo tak nie do konca go sluchalam z tym .

To tez. Ale mi powiedzial ze jak wezme za wczesnie( a owu juz mialam potwierdzone monitoringiem) to zanim komorka gdzies tam dotrze to wszystko moze jyz byc na tyle twarde czy cos tam ze ona sie nie przebije. Nie wiem dokladnie o co chodzi bo tak nie do konca go sluchalam z tym .
Aha, no widzisz.. To na pewno następnym razem wezmę pózniej :)

reklama
Lenaka napewno zobaczysz poprawe sluzu po wiesiolku. Ja widzialam mega chociaz teraz w tym cyklu nie bralalam nic, nawet kwasu, nie mialam aplikacji, ten cykl odrazu spisalalam na straty

Do góry