reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Cześć :) Jestem tu nowa. Mam pytanko czy któraś z Was miała zabieg histeroskopii i czy udało się po nim zajść w ciążę?

reklama
Aniay.. Co so policystycNuch jajników, to mam następującą historię: moja przyjaciółka została zdiagnozowana. Laparoskopia, potem stymulacja... Trwało to około roku... Ale za to w marcu jej bliźniaki końcą trzy lata!!! Jak człowiek cierpliwy, to Bozia wyrówna[emoji6]

Mi to się już zaczyna dluzyc czas do miesiączki.
Dziś to w ogóle masakryczny dzień. No już nie mam siły więc idę zaraz spać. Wszystko mnie wnerwialo. Dobrze ze młody już śpi. Ja ostatni cykl miałam 26 dni ale ten mi apka wylicza 29 więc nie mam pojęcia co i jak. Owulacja mam wrażenie że była wcześniej niż zaplanowała aplikacja.

No to tak wzięłam wszystkiego po jednej tabletce z wyjątkiem acardu i niech się dzieje co chce :eek: a raczej niech mi wzrasta płodność czy jakkolwiek można to nazwać. Niech po prostu moja macica tworzy przyjemne środowisko dla starań które za kilka dni znów ruszają :D ja już po kąpieli i gotowa do snu. Jutro ciężki dzień, sporo spraw do załatwienia więc już się kładę. Dobrej nocy kochane. Ciekawe która jutro ujrzy magiczne dwie kreseczki? ;) zaciskam kciukasy &&&&

reklama
No to tak wzięłam wszystkiego po jednej tabletce z wyjątkiem acardu i niech się dzieje co chce :eek: a raczej niech mi wzrasta płodność czy jakkolwiek można to nazwać. Niech po prostu moja macica tworzy przyjemne środowisko dla starań które za kilka dni znów ruszają :D ja już po kąpieli i gotowa do snu. Jutro ciężki dzień, sporo spraw do załatwienia więc już się kładę. Dobrej nocy kochane. Ciekawe która jutro ujrzy magiczne dwie kreseczki? ;) zaciskam kciukasy &&&&
Ja tak samo, czas spać, bo jutro cza iść do pracy :( branoc!

Do góry