reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Czarna właśnie pałaszuję makaron z kurczakiem i rukolą wg twojego przepisu. Pyszne wyszło! I szybciutko.

Ruda &&&&&& niech cię @omija szerokim łukiem

Strawbelka kciuki trzymam! Dużo pozytywnych fluidów ci wysyłam!

Zdrowe odżywianie jest teraz bardzo modne i akurat ta moda jest naprawdę godna naśladowania. Od dłuższego czasu szukam fajnych, zdrowych przepisów, a do tego szybkich, bo nie mam zbyt dużo czasu na gotowanie. To jest naprawdę bardzo ciekawy temat do rozwoju i do założenia własnego biznesu :).

Czarna właśnie pałaszuję makaron z kurczakiem i rukolą wg twojego przepisu. Pyszne wyszło! I szybciutko.

Zdrowe odżywianie jest teraz bardzo modne i akurat ta moda jest naprawdę godna naśladowania. Od dłuższego czasu szukam fajnych, zdrowych przepisów, a do tego szybkich, bo nie mam zbyt dużo czasu na gotowanie. To jest naprawdę bardzo ciekawy temat do rozwoju i do założenia własnego biznesu :).
Skaba na "Olga smile" byly jakies przepisy bezmleczne, na kwestii smaku tez chyba jakis mazurek z kremem na mleku kokosowym, nie wiem czy dobrze pamietam. No a krem to mozesz chyba zrobic na mleku kokosiwym ugotowac budyn i z maslem kokosowym zmiksowac albo z klarowanym, bo jak sie nie myle ono nie ma laktozy, ale nie wiem czy z klarowanego wyjdzie. Wiem tez ze mozna zebrac smietanke, to twarde z mleczka kokosowego i zmiksowac i wyjdzie bita smietana. Sorki tak chaotycznie pisze, ale z tel. I z diskoku bo sprzatamvi gotuje i pieke sernik chalwowy dla meza:)

Happymum ja w pierwszej ciąży tylko spalam dużo i brak miesiączki. A mdłości czy coś to dużo później mi się zaczęły. Nie martw się. Wiesz ze kobiety często chcą mieć objawy i nawet są w stanie je wymyślić ;-) głowa do góry i pozytywne myślenie włącz :-)

Który września by Ci wypadal?

Tak bylam teraz ale nie u swojego gina tylko u innego w swoim miescie.
Czarna ja to sie nie nastawiam ze cos wyjdzie, bo u mnie grupsza sprawa, przez immunologie stracilam 2 ciaze. Teraz biore na wlasna reke encorton bo do mojego gina nie moge sie dodzwonic.

To tylko oznacza jedno, że w końcu musi się udać! Każdej starającej się parze w końcu udaje, być może to właśnie Twój czas:)
Strawbelka trzymam kciuki :-) :) &&&&&
CzarnaMadzia, pyszności robisz :-) :), a tylko gotujesz czy wypieki też robisz ? Potrzebuję przepis na masę to tortu bez laktozy. A brak mi inwencji :-) :)

Tylko gotuje, w pieczeniu jestem beznadziejna:)) Ale nasza koleżanka (sierpniówka) Fimka zajmuje się pieczeniem to jej fp https://www.facebook.com/Cake-Caprice-340663112721041/timeline chyba ma też tam odnosnik do bloga:p

Bardzo się ciesze kochana ze smakuje:* W poniedziałek kolejny przepis wstawię:))

reklama
Happymum ja w pierwszej ciąży tylko spalam dużo i brak miesiączki. A mdłości czy coś to dużo później mi się zaczęły. Nie martw się. Wiesz ze kobiety często chcą mieć objawy i nawet są w stanie je wymyślić ;-) głowa do góry i pozytywne myślenie włącz :-)

Który września by Ci wypadal?
20 wrzesnia.
Poczekam do bety i sie okaze.
Na tym etapie i tak nie jestem w stanie nic zrobic

Do góry