reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Czarna właśnie pałaszuję makaron z kurczakiem i rukolą wg twojego przepisu. Pyszne wyszło! I szybciutko.

Ruda &&&&&& niech cię @omija szerokim łukiem

Strawbelka kciuki trzymam! Dużo pozytywnych fluidów ci wysyłam!

Zdrowe odżywianie jest teraz bardzo modne i akurat ta moda jest naprawdę godna naśladowania. Od dłuższego czasu szukam fajnych, zdrowych przepisów, a do tego szybkich, bo nie mam zbyt dużo czasu na gotowanie. To jest naprawdę bardzo ciekawy temat do rozwoju i do założenia własnego biznesu :).

Czarna właśnie pałaszuję makaron z kurczakiem i rukolą wg twojego przepisu. Pyszne wyszło! I szybciutko.

Zdrowe odżywianie jest teraz bardzo modne i akurat ta moda jest naprawdę godna naśladowania. Od dłuższego czasu szukam fajnych, zdrowych przepisów, a do tego szybkich, bo nie mam zbyt dużo czasu na gotowanie. To jest naprawdę bardzo ciekawy temat do rozwoju i do założenia własnego biznesu :).
Skaba na "Olga smile" byly jakies przepisy bezmleczne, na kwestii smaku tez chyba jakis mazurek z kremem na mleku kokosowym, nie wiem czy dobrze pamietam. No a krem to mozesz chyba zrobic na mleku kokosiwym ugotowac budyn i z maslem kokosowym zmiksowac albo z klarowanym, bo jak sie nie myle ono nie ma laktozy, ale nie wiem czy z klarowanego wyjdzie. Wiem tez ze mozna zebrac smietanke, to twarde z mleczka kokosowego i zmiksowac i wyjdzie bita smietana. Sorki tak chaotycznie pisze, ale z tel. I z diskoku bo sprzatamvi gotuje i pieke sernik chalwowy dla meza:)

Happymum ja w pierwszej ciąży tylko spalam dużo i brak miesiączki. A mdłości czy coś to dużo później mi się zaczęły. Nie martw się. Wiesz ze kobiety często chcą mieć objawy i nawet są w stanie je wymyślić ;-) głowa do góry i pozytywne myślenie włącz :-)

Który września by Ci wypadal?

Tak bylam teraz ale nie u swojego gina tylko u innego w swoim miescie.
Czarna ja to sie nie nastawiam ze cos wyjdzie, bo u mnie grupsza sprawa, przez immunologie stracilam 2 ciaze. Teraz biore na wlasna reke encorton bo do mojego gina nie moge sie dodzwonic.

To tylko oznacza jedno, że w końcu musi się udać! Każdej starającej się parze w końcu udaje, być może to właśnie Twój czas:)
Strawbelka trzymam kciuki :-) :) &&&&&
CzarnaMadzia, pyszności robisz :-) :), a tylko gotujesz czy wypieki też robisz ? Potrzebuję przepis na masę to tortu bez laktozy. A brak mi inwencji :-) :)

Tylko gotuje, w pieczeniu jestem beznadziejna:)) Ale nasza koleżanka (sierpniówka) Fimka zajmuje się pieczeniem to jej fp https://www.facebook.com/Cake-Caprice-340663112721041/timeline chyba ma też tam odnosnik do bloga:p

Bardzo się ciesze kochana ze smakuje:* W poniedziałek kolejny przepis wstawię:))

reklama
Happymum ja w pierwszej ciąży tylko spalam dużo i brak miesiączki. A mdłości czy coś to dużo później mi się zaczęły. Nie martw się. Wiesz ze kobiety często chcą mieć objawy i nawet są w stanie je wymyślić ;-) głowa do góry i pozytywne myślenie włącz :-)

Który września by Ci wypadal?
20 wrzesnia.
Poczekam do bety i sie okaze.
Na tym etapie i tak nie jestem w stanie nic zrobic

Do góry