reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziewczyny macie jakiś sposób na ból głowy. ?od dwóch dni jestem nie do życia. Nie byłam u lekarza ale zdarzą mi się to często myślę że to migrena. Bo jak boli to pulsuje chociaż mogę się mylić. A jak wy uważacie?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Głowa może też boleć od zatok. Albo za niskie lub za wysokie ciśnienie.

reklama
Skaba ale ci fajnie, kiedy moj bedzie do kina wyciagal rodzicow :-)
?

Ruda ani się obejrzysz :) czas szybciutko leci. Trochę to trwało, ale teraz jest naprawdę fajnie. Ale wszystko po kolei. Najpierw trzeba przejść przez fazę Teletubisiów, Uchu (tak synio mówił na Sąsiadów), Krecika, Świnki Pepy itp. Pamiętam jak pierwszy raz obejrzał Auta to chciałam święto narodowe ogłosić :).

Ruda ani się obejrzysz :) czas szybciutko leci. Trochę to trwało, ale teraz jest naprawdę fajnie. Ale wszystko po kolei. Najpierw trzeba przejść przez fazę Teletubisiów, Uchu (tak synio mówił na Sąsiadów), Krecika, Świnki Pepy itp. Pamiętam jak pierwszy raz obejrzał Auta to chciałam święto narodowe ogłosić :).
Iza my już dzieci zostawiamy w kinie ;) i sami idziemy na sklepy , nie dałabym rady wysiedziec na gwiezdnych wojnach :D

Iza my już dzieci zostawiamy w kinie ;) i sami idziemy na sklepy , nie dałabym rady wysiedziec na gwiezdnych wojnach :D
Też tak czasem robimy, ale obiecałam im, że pójdziemy razem. I nie miałam dziś siły na chodzenie po sklepach. Przyznam, że nastawiałam się że będzie gorzej, a było całkiem fajnie. Czas szybko zleciał. Zresztą muszę za syniem nadążać :).

Skaba teletubisie to juz :-) haha staram sie nie sadzac go przed telewizorem ale jak widze jego radosc i to jak.z.nimi rozmawia to pozwalam mu na chwilke :-)

reklama
Skaba teletubisie to juz :-) haha staram sie nie sadzac go przed telewizorem ale jak widze jego radosc i to jak.z.nimi rozmawia to pozwalam mu na chwilke :-)
Właśnie się niedawno zastawiałam czy Teletubisie są jeszcze na topie :). W 2005roku były hitem. Ni ale potem była afera z torebką Tinky Winky i nie wiedziałam czy ich nie ocenzurowali :):):)

Do góry