reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lux tak aby do przodu.

Karolina ja cię w pełni rozumiem :-* dbaj o siebie i fasolke.

Kalea witaj

Czarna w sumie to jedyny przepis jaki od niej mam w użyciu. Też swego czasu ja oglądałam bo jedyne z ulubionych kanałów miałam Polsat food Network ale to było za czasów pierwszej ciąży jak miałam L4 i full czasu hehe

Teraz raczej korzystam ze stron z Blw czy "zdrowymi przepisami"

Skaba a jaki film wybrały?
Doczytałam

Lyara dobre wieści. To już bliżej celu ;-)

Czarna co taka tajemnicza jesteś? Zrobiłaś jakieś testy, kiedy @ ma być u ciebie?

A mój to żadnej bajki nie chce oglądać. W tv to tylko muzyka z yt lub z radia heh

reklama
trochę ze względów finansowych i trcohę mu się nie chce :)
nasza córeczka mimo że ma 6 lat jest bardzo absorbująca, od małego mało spał, i na rekach, i tak do tej pory, ciagle trzeba się z nią bawic
U mnie tez trwalo 6 lat az sie zgodzil. I powiem ci ze tez nie bylo latwo bo uciekal do cyferek i liczenia czy nas stac. Ale pierrwsze dziecko mielismy gdy tulko on pracowal mieszkalismy u rodzicow i mielismy 1200 na utrzymanie plus rachunki. Pozniej chcial w koncu odzyc i wyjezdzac na wymarzone wakacje no bo juz Nikola starsza i falej mozna leciec. Sle to tez nie przeszlo bo Nikola z nami podrozowala od 5 msc zycia za granice i nie bylo problemu. Ale szale przewazyla chyba nasza corka ktora kilka razy z nim rozmawiala jak bardzo pragnie rodzenstwa i nie przechodzi jej to. Zobaczyl jak swietnie bawi i zajmuje sie malymi dziecmi w rodzinie. Wiec uwazam ze jak bedzie miec rodzenstwo to bedzie mniej absorbujaca dla rodzicow.
a to m

oże razem na staraczkach byłyśmy, bo ja o moją córeczkę prawie rom się starałam
Calkiem mozliwe. Ale tp bylo tak dawno ;)

Ann mój tez jest muzyczny :) czasem jak próbuje mu włączyć baje to podchodzi do głośników i śpiewa tzn ze mam włączyć :)

Fajnie dziewczyny ze decydujecie sie jeszcze raz na dzidzie jak dzieci juz takie "duze" ja znając siebie miałabym problem by jeszcze raz przez to przechodzić , juz teraz jest mi wygodnie jak mały jest jeszcze mały ale to tez zależy chyba od wieku bo ja to juz bym chyba nawet nie chciała z tego względu czekać na kolejne dziecko kilku lat :)

Fajnie takie spotkania po latach :)

Moja kolekcja mimo wszystko cały czas w brzuchu samopoczucie jak na zbliżający sie okres

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    711,7 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry