reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lux tak aby do przodu.

Karolina ja cię w pełni rozumiem :-* dbaj o siebie i fasolke.

Kalea witaj

Czarna w sumie to jedyny przepis jaki od niej mam w użyciu. Też swego czasu ja oglądałam bo jedyne z ulubionych kanałów miałam Polsat food Network ale to było za czasów pierwszej ciąży jak miałam L4 i full czasu hehe

Teraz raczej korzystam ze stron z Blw czy "zdrowymi przepisami"

Skaba a jaki film wybrały?
Doczytałam

Lyara dobre wieści. To już bliżej celu ;-)

Czarna co taka tajemnicza jesteś? Zrobiłaś jakieś testy, kiedy @ ma być u ciebie?

A mój to żadnej bajki nie chce oglądać. W tv to tylko muzyka z yt lub z radia heh

reklama
trochę ze względów finansowych i trcohę mu się nie chce :)
nasza córeczka mimo że ma 6 lat jest bardzo absorbująca, od małego mało spał, i na rekach, i tak do tej pory, ciagle trzeba się z nią bawic
U mnie tez trwalo 6 lat az sie zgodzil. I powiem ci ze tez nie bylo latwo bo uciekal do cyferek i liczenia czy nas stac. Ale pierrwsze dziecko mielismy gdy tulko on pracowal mieszkalismy u rodzicow i mielismy 1200 na utrzymanie plus rachunki. Pozniej chcial w koncu odzyc i wyjezdzac na wymarzone wakacje no bo juz Nikola starsza i falej mozna leciec. Sle to tez nie przeszlo bo Nikola z nami podrozowala od 5 msc zycia za granice i nie bylo problemu. Ale szale przewazyla chyba nasza corka ktora kilka razy z nim rozmawiala jak bardzo pragnie rodzenstwa i nie przechodzi jej to. Zobaczyl jak swietnie bawi i zajmuje sie malymi dziecmi w rodzinie. Wiec uwazam ze jak bedzie miec rodzenstwo to bedzie mniej absorbujaca dla rodzicow.
a to m

oże razem na staraczkach byłyśmy, bo ja o moją córeczkę prawie rom się starałam
Calkiem mozliwe. Ale tp bylo tak dawno ;)

Ann mój tez jest muzyczny :) czasem jak próbuje mu włączyć baje to podchodzi do głośników i śpiewa tzn ze mam włączyć :)

Fajnie dziewczyny ze decydujecie sie jeszcze raz na dzidzie jak dzieci juz takie "duze" ja znając siebie miałabym problem by jeszcze raz przez to przechodzić , juz teraz jest mi wygodnie jak mały jest jeszcze mały ale to tez zależy chyba od wieku bo ja to juz bym chyba nawet nie chciała z tego względu czekać na kolejne dziecko kilku lat :)

Fajnie takie spotkania po latach :)

Moja kolekcja mimo wszystko cały czas w brzuchu samopoczucie jak na zbliżający sie okres

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    711,7 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry