reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Cholera... Loguję się na facebooka po jakiś 4 tygodniach, a tam 6 znajomych urodziło w tym jedna bliźnięta, a 10 pochwaliło się oczekiwaniem na dzieciątko zdjęciem usg, w tym 2 bliźniętami. ***** mać...już nie będę tam wchodzić bo mnie szlag trafia i czarna rozpacz ogarnia :'( . Biorę prochy na sen i się kładę. Dobranoc myszki

reklama
Gosia czyli senność jest:) to u mnie główny objaw :)

Lux czyli Ty dwa razy byłaś w ciazy ?

Podziwiam Was ze tak reagujecie namiętnie choć ja tez przechodziłam przez to ale tylko mnie to dobijało . Zreszta zanim dostałam okres (karmiłam długo piersia i nie miałam ) to zdarzyło mi sie kilka razy zrobić bo np senność mnie dopadała a okazywało sie ze to zmęczenie materiału albo nagle zaczęłam czuć gdzie ja mam b. Słaby węch - i tez nie działało to na mnie jakoś mobilizująco.
Ale wiem o co chodzi bo to zawsze cień nadzieii :) a
W pierwszej ciazy zrobiłam w dniu @ i negat a czułam sie jak na okres i sopiero tydzień pózniej zrobiło mi sie niedobrze pierwszy raz w życiu ni z gruszki ni z pietruszki i pojechałam na betę i miła niespodzianka . Niestety serduszko przestało bic w 7 tyg w 9 poroniłam ... A druga ciąża to samo w dniu @ nic na teście , i kolejny test zrobiłam tydzień pózniej i to tylko dlatego ze miałam wizytę u gina umówiona i pomyslałam ze głupio bedzie jak mnie spyta czy jestem w ciazy powiem ze nie a okaże sie ze tak i wyszedł bladzioch:) ciąża tez łatwa nie była - ale zakończona żywym złotem :)

ale masz cierpliwosc ze wytrzymasz do poniedzialku!! :):)

ja nie mam nic oprocz bolu podbrzusza. teraz sobie siedze i mnie z prawej strony podbrzusza raz boli raz przestaje..
niestety piersi mnie nic nie bola..
Ty też masz:-)poczekaj. Jak ma być to będzie :-)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Taaak. Nasz organizm lubi sobie z nas żartować :cool: ja co miesiąc mam objawy. A raz to przeszłam sama siebie włącznie z bólem w pachwianch, zawrotami głowy, mdłości, duszności, zachcianki. WSZYSTKO. i jeszcze okres mi się spóźnił jeden dzień wtedy. Totalna wariatka ze mnie :happy:

czesc loopolia! dobrze ze zmienilas gina, bagatelizujacym mowimy nie :)
kiedy testujesz?? wiesz kiedy mialas owu w tym cyklu, ktory dzisiaj dpo?
ja mam termin @ na 13.01, dzisiaj 8dpo. jutro bede testowac, choc wiem ze jeszcze marne szanse na cokolwiek. ale niecierpliwie sie :)
Daj koniecznie znać jak tam testowanie :)

Taaak. Nasz organizm lubi sobie z nas żartować :cool: ja co miesiąc mam objawy. A raz to przeszłam sama siebie włącznie z bólem w pachwianch, zawrotami głowy, mdłości, duszności, zachcianki. WSZYSTKO. i jeszcze okres mi się spóźnił jeden dzień wtedy. Totalna wariatka ze mnie :happy:
Ha ha no wariatka:-)[emoji12] jak my wszystkie

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ja tez ide spać. Jutro do pracy. Spijcie dobrze dziewczyny i oby testujące jutro zobaczyly upragnione 2 kreski!!!! Dajcie znać koniecznie, buziaki :)

reklama
Do góry