Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Branoc laska! Dupę lepiej smarujmy masłemspadam spac, jutro podudka o 6-30, dobranoc laski
slowo na dzis-dzis negatyw, jutro pozytyw, tego sie trzymac, bo jak nie to ciotka Lux kopa zasadzi na rozped
To samo miałam!! Łącznie kurna z bólami porodowymiTaaak. Nasz organizm lubi sobie z nas żartować ja co miesiąc mam objawy. A raz to przeszłam sama siebie włącznie z bólem w pachwianch, zawrotami głowy, mdłości, duszności, zachcianki. WSZYSTKO. i jeszcze okres mi się spóźnił jeden dzień wtedy. Totalna wariatka ze mnie
A mierzysz temperaturę sobie? Tez mogłabyś wiedzieć kiedy jest owuBadałam gdzieś mam wyniki jutro odkopie i wam napisze może coś poradzicie. gin powiedział mi po tych wynikach ze nie było owulacji i zapisał clo
To samo miałam!! Łącznie kurna z bólami porodowymi
Jakoś od czerwca przez 3-4 miesiące mierzyłam. I zawsze notowalam skok temperatury. Przed owu miałam 36,3 a później mi skakało nawet do 37. Wiec owu była. Dlatego już nic nie rozumiem jak gin wywnioskowal ze nie mam owu.A mierzysz temperaturę sobie? Tez mogłabyś wiedzieć kiedy jest owu