reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lenaka fajnie ze podjeliscie decyzje o staraniach:) zobaczysz czas zaleczy rany, chociaz zawsze jakis bol pozostanie. Zobaczysz ani sie obejrzysz a znow bedziesz w ciazy;) Duzo dobrego Ci zycze!

Dziękuję ❤ bardzo bym sobie tego życzyła, o niczym innym nie marzę i nic innego nie potrzebuję.

reklama
Lenaka sama jak i tym myśle to nie wierze ...;)

Oj tak co u siebie to u siebie ;) ja nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami ...

Oj skąd ja to znam ;) dopóki byłam panną to nie przeszkadzało mi mieszkanie z mamą ale jak już poznałam smak bycia na swoim to momentami już tu u niej wariuję, jestem drugi miesiąc a czeka mnie prawie jeszcze jeden. Oj zęby mocno zaciskam ;)

Kurczę, moje mentorki kochane błagam Was o co chodzi z tą szyjką?! Tzn wiem, że mam określić wysokość, miękkość lub twardość i czy jest zamknięta lub otwarta ale ni cholery nie wiem jak to zrobić. No dobra wtykam palucha i co dalej? O które dokładnie miejsce chodzi, bo ja to jestem jakaś chyba ograniczona albo nie mam szyjki albo mam za krótkie palce, bo ni hu hu nic nie umiem określić. A śluzu jak nie było tak nie ma.

Anik diagnostyka ma tez przez neta wyniki to dobre zwłaszcza przy bhcg . :)

Wiem właśnie :D i to jest super sprawa :D musze zobaczyć czy tu u mnie nie ma filii bo do mamy 100 km mam... a w najbliższych dniach się nie wybieram wiec jak coś to test ;) bo w mojej wsi laboratorium pobiera materiał 2x w tygodniu i wysyła do Suchej Beskidzkiej bodajże. Wiec lepiej tam od razu jechać :) Nic najpierw tescik :D

Lenaka sama jak i tym myśle to nie wierze ...;)

Oj tak co u siebie to u siebie ;) ja nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami ...

Juz za nic bym nie wróciła do mieszkania z kimś. Ale czasem warto się pomęczyć i potem cieszyć swoim.

Kurczę, moje mentorki kochane błagam Was o co chodzi z tą szyjką?! Tzn wiem, że mam określić wysokość, miękkość lub twardość i czy jest zamknięta lub otwarta ale ni cholery nie wiem jak to zrobić. No dobra wtykam palucha i co dalej? O które dokładnie miejsce chodzi, bo ja to jestem jakaś chyba ograniczona albo nie mam szyjki albo mam za krótkie palce, bo ni hu hu nic nie umiem określić. A śluzu jak nie było tak nie ma.

Ja raz próbowałam. Wymagasz tylko trzeba cierpliwie "poszperac". Wyczesz takie... no nie wiem jak Ci to opisać ale opór palcem wyczujesz no ;)

Witajcie kochane:) jak tam wasze objawy na ten okres macie już coś. Niech napisze chociaż jedna ze się udało w końcu:-) miłego dnia wam życzę

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry