Ann_
Fanka BB :)
Ja mam termin @ na 1 lutego więc jedna z trzech na końcu ;-)18.01 - chyba jestem na końcu
Będziemy testować we dwie
I ja z wami :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam termin @ na 1 lutego więc jedna z trzech na końcu ;-)18.01 - chyba jestem na końcu
Będziemy testować we dwie
Nie ja ale taka właśnie będę mieć we wrZeśniubedemama - piekna suknia na zdjeciu! to ty?
piekna ktorego wrzesnia masz slub? ja bede miala 12 wrzesnia pierwsza roczniceNie ja ale taka właśnie będę mieć we wrZeśniu
Nie ja ale taka właśnie będę mieć we wrZeśniu
10 wrześniapiekna ktorego wrzesnia masz slub? ja bede miala 12 wrzesnia pierwsza rocznice
Ja tez mam sucho po okresie często. A czasami tak mi się wydaje ze to wina tamponow co o tym sądzicie?Cześć kochane, rety nadrobiłam wszystkie milion stron od wczoraj ale oczywiście wszystko mi się pomerdało. Jak na razie nie ma nowych przyszłych mamusiek, w takim razie trzymam dalej kciuki &&&&&&&&&&
Ja ręczniki zmieniam co dwa dni, osobny mam do ciała i osobny do włosów. A do rąk mały zmieniam codziennie, piorę w kapsułkach zazwyczaj ariel na 90 stopniach ale raz kupiłam takie fatalne ręczniki że żadne pranie ich nie ratowało, wystarczyło wytrzeć ręce a już śmierdziały, a po praniu to masakra. Taki zapach brudnego, mokrego psa, nigdy więcej takich ręczników. Dlatego głównie kupuję w eurofiranach, jakościowo mi odpowiadają.
Dziś 10 dzień cyklu, zrobiłam test owulacyjny, wynik negatywny. Po kąpieli spróbuję określić szyjkę, nigdy tego nie robiłam zobaczymy czy coś z niej wywróżę no i kurczę śluz mnie martwi, zawsze byłam raczej wilgotna a teraz to tak bardziej sucho się zrobiło, no jedynie jak @ to mokroooo ale to nie o taką wilgoć mi chodzi.
Życzę Wam misie dobrej nocy.
dziewczyny, zaczyna mnie gardlo bolec i kicham... czym sie podkurowac, zeby ewentualnej kijanki nie truc?..