To oby to bylo to wymarzonemy jedziemy mieszkanie ogladac jak wiesz a teraz ja zaszykowuje obiadek
Gosiu glowka do gory, jeszcze nie masz @ wiec wiesz
Ja gotuje dzisiaj rosol. A na drgie tez frytki z kotletem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To oby to bylo to wymarzonemy jedziemy mieszkanie ogladac jak wiesz a teraz ja zaszykowuje obiadek
Gosiu glowka do gory, jeszcze nie masz @ wiec wiesz
mam nadzieje, ze nam sie spodoba i ze je wezmiemyTo oby to bylo to wymarzone
Ja gotuje dzisiaj rosol. A na drgie tez frytki z kotletem
Ja bym znowu poszla dzisiaj na lyzwy bo mroz odpuscil ale mam katar i nie chce zmarznacDzień dobry wszystkim
Jak się cieszę że dzisiaj wolne. Wczoraj do późna buszowaliśmy z dziećmi po galerii (jurajskiej - pozdrowienia dla częstochowianek ). Bardzo mi urosły te robaczki i o dziwo same mnie wyciągnęły na zakupy i wytrwale przymierzały tony ubrań. Chyba zaczynają dorastać .
Jakie plany na dziś? No i czekamy na teściki. Przydałyby się jakieś kreseczki!
musisz poczekac na to czy bedzie ciaza czy nie, bo tak to strach brac lekiCzesc.
Ja mialam testowac dzisiaj ale rano zapomnialam a powinno sie podobno z porannego robic. Ale zaczyna mnie brzuch pobolewac wiec zobaczymy do tego jakas infekcja sie przyplatala i nie wiem czy moge stosowac nystatyne albo gineintima w globulkach.
Strach brać przy takiej niewiadomej, mnie od czasu do czasu, sporadycznie, cos tam zaswędzi ale nie mam żadnych upływow ani brzydkich zapachów jak to w internetach piszą. Może mi sie uczulenie jakieś przypaletalo ale na co cholibka? Papier toaletowy? Żel do higieny, który przez 2 tygodnie by nie uczulał po czym nagle tak?Czesc.
Ja mialam testowac dzisiaj ale rano zapomnialam a powinno sie podobno z porannego robic. Ale zaczyna mnie brzuch pobolewac wiec zobaczymy do tego jakas infekcja sie przyplatala i nie wiem czy moge stosowac nystatyne albo gineintima w globulkach.
A ile Twoje robaczki maja już?Dzień dobry wszystkim
Jak się cieszę że dzisiaj wolne. Wczoraj do późna buszowaliśmy z dziećmi po galerii (jurajskiej - pozdrowienia dla częstochowianek ). Bardzo mi urosły te robaczki i o dziwo same mnie wyciągnęły na zakupy i wytrwale przymierzały tony ubrań. Chyba zaczynają dorastać .
Jakie plany na dziś? No i czekamy na teściki. Przydałyby się jakieś kreseczki!
My właśnie u babci Patryka w święta podjedlismy i sie nam zachciało :-)ja sie nazarlqm bigosu w świeta u mojej cioci, ona ma taki pyszny, ja mam kilka sloikow w domu bigisu, ale musze nagotowac swiezego