reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dzień dobry wszystkim :)

Jak się cieszę że dzisiaj wolne. Wczoraj do późna buszowaliśmy z dziećmi po galerii (jurajskiej - pozdrowienia dla częstochowianek :) ). Bardzo mi urosły te robaczki i o dziwo same mnie wyciągnęły na zakupy i wytrwale przymierzały tony ubrań. Chyba zaczynają dorastać :).

Jakie plany na dziś? No i czekamy na teściki. Przydałyby się jakieś kreseczki!
Ja bym znowu poszla dzisiaj na lyzwy bo mroz odpuscil ale mam katar i nie chce zmarznac

Czesc.
Ja mialam testowac dzisiaj ale rano zapomnialam a powinno sie podobno z porannego robic. Ale zaczyna mnie brzuch pobolewac wiec zobaczymy do tego jakas infekcja sie przyplatala i nie wiem czy moge stosowac nystatyne albo gineintima w globulkach.
musisz poczekac na to czy bedzie ciaza czy nie, bo tak to strach brac leki

Gośka i Niunia miały testować ale widze, ze obie zrezygnowały :-) kochane nie martwić sie bedzie dobrze. Zawsze kuwa mam świetne rady ale sama sie do nich nie odnoszę... Rozumiem wasze obawy:-) może okres nie przyjdzie :-)

Ostatnia edycja:
Czesc.
Ja mialam testowac dzisiaj ale rano zapomnialam a powinno sie podobno z porannego robic. Ale zaczyna mnie brzuch pobolewac wiec zobaczymy do tego jakas infekcja sie przyplatala i nie wiem czy moge stosowac nystatyne albo gineintima w globulkach.
Strach brać przy takiej niewiadomej, mnie od czasu do czasu, sporadycznie, cos tam zaswędzi ale nie mam żadnych upływow ani brzydkich zapachów jak to w internetach piszą. Może mi sie uczulenie jakieś przypaletalo ale na co cholibka? Papier toaletowy? Żel do higieny, który przez 2 tygodnie by nie uczulał po czym nagle tak?

Dzień dobry wszystkim :)

Jak się cieszę że dzisiaj wolne. Wczoraj do późna buszowaliśmy z dziećmi po galerii (jurajskiej - pozdrowienia dla częstochowianek :) ). Bardzo mi urosły te robaczki i o dziwo same mnie wyciągnęły na zakupy i wytrwale przymierzały tony ubrań. Chyba zaczynają dorastać :).

Jakie plany na dziś? No i czekamy na teściki. Przydałyby się jakieś kreseczki!
A ile Twoje robaczki maja już?

reklama
Do góry