reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja miałam salmonellę na studiach po weselu kuzynki, schudłam 10kg, to akurat ekstra efekt uboczny ;) ale pare dni gorączka 40st, okropny ból żołądka nawet przy "wypiciu" małej łyżeczki wody. I 3 tyg dochodzenia do siebie.
Mi to by sie przydal sam ten efekt uboczny ale bez choroby ;)

Czarna a na jakim blogu mozna znalezc te Twoje przepisy ;) moze bym poszalala w kuchni. M by sie ucieszyl ;)
Wczoraj jak zrobilam piers kaczki z sosem zurawinowym to pial z zachwytu i pytal czego chce w zamian ze tak mu dogadzam ;)

dziewczyny jak dawno mnie tu nie bylo...ale przychodzę do Was z pozytywna wiadomością mam nadzieje 4 cykl jest dla mnie szczęśliwy. Kilka dni temu zrobiłam test, w 26 dc, wyszedł negatywny, lecz podświadomie czułam ze cos zaskoczylo i dzis 29dc i II kreseczki, druga slaba ale wyraźna i tym razem mam pewność ze to to dzis Wam zdjęcie wrzucę!

Ojj, dziewczyny, tak wam współczuję tych chorych dzieciaków :( i to JeszcZe tak przed świętami :( mam nadzieję, ze szybko wyzdrowieja, więc życzę dużo zdrówka!
Fimka, a jak tam Twój synek? Jak minęła noc?
Mika06, gratulacje!!! :)

reklama
Do góry