reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda dzięki ;) na pewno skorzystam ;) teraz pod wieczór trochę się rozluznilo z ruchem wiec mogłam na chwilę usiąść i trochę odciążyć kręgosłup ;) ale i tak boli a jeszcze czeka mnie prawie półtoragodzinny powrót do domu... :(

reklama
Pati współczuję! :( Ja na ból kręgosłupa lubiłam sobie zaserwować ciepłą kąpiel. Teraz już dawno mnie nie bolał, na szczęście.

Dziewczyny tyle piszecie ze az ciezko sie wbic. Ciezko mi jeszcze zapamietac ktora co ale odniose sie do tego co zapamietalam.
Jesli chodzi o infekcje intymne to niestety naleze do tych co przez to swinstwo przechodza conajmniej 3 razy w roku od 16 roku zycia sie z tym mecze. Na wlasna reke zwlaszcza podczas staran lepiej sie nie leczyc.
Jesli chodzi o szal prezentow to odkad pracuje w osrodku pomocy spolecznej zupelnie inaczej postrzegam ta kwestie. Ile jest domow do ktorych mikolaj praktycznie nie zaglada a te dzieci mimo to sa naprawde szczesliwe. Tym bardziej chcialabym drugie dziecko bo moj syn nie potrafi sie dzielic i widze w nich duzo cech jedynaka niestety.
Ja juz po @ przetrawilam kolejna nieudana probe, choc dalej uwazam ze zycie nie jest sprawiedliwe. Nie dosc ze trafil mi sie konflikt, ktory znacznie wplynie na przebieg ciazy ( u mnie na zastrzyk z immunoglobuliny juz za pozno ) to jeszcze zajsc nie moge. Ehh

Happymum współpracuję z dwoma domami dziecka i rzeczywiście uczy to innego patrzenia na świat. Jutro jadę zawieźć dzieciakom koce i słodycze. Pewnie znowu będę przeżywać, ale cieszę się że chociaż troszkę możemy im pomóc.

Dzięki dziewczyny, że pytacie :(

Tomek ma podejrzenie o salmonellę albo shigellę.
Kup było dzisiaj 12, w tym 5 z krwią.
Zmieniałam pieluchę średnio co godzinę :/ W tym w nocy.

Dostał już silny antybiotyk.
Nie kazano nam jechać do szpitala, bo mały normalnie je i dużo pije i nie ma wysokiej gorączki.

Teraz tylko się modlę, żebym ja się nie zaraziła...
Jestem wykończona.

O rety.. A skad mogl sie tym zarazic?
Nie kazali wam zrobic zadnych badan ?

Badania będą - kał jutro zawieziemy do labo.

Najprawdopodobniej zaraził się... liżąc podeszwę naszych butów.
Możliwe że któreś z nas wdepnęło w np. gołębią kupę i Tomek później bawił się butami.
Wziął rączki do buzi i gotowe.

Ściągnął mi też wytłaczankę po jajkach z lady, w tamtym tyg. jak piekłam keks.
Ale zaraz mu zabrałam.

Ciężko powiedzieć :/

reklama
Pati jak tam kregoslup? Mina bole kregoslupa pomagalo rozciaganie plecow a potem chwila lezenia na podlodze.
Dziekuje wam wszystkim za cieple slowa. Od razu robi sie lzej. Tak na marginesie czy gin moze cokolwiek powiedziec na jednej wizycie? Czy takie badania to proces? Bo meza to wysle na badanie nasienia, ale to wiadomo chwila i po sprawie, a nie wiem czy siebie zapisac na jedna wizyte, czy wiecej? Ktoras z was sie badala pod katem plodnosci?

Do góry