reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

NorkAn tule mocno :-*

Pati ja kiedyś biegalam boso po kałuży a yetaz kto by pomyślał.

Pati glowa do góry :-*

NorkAn może pomoże wam właśnie jak odpuscisz. Jak wyluzujecie i na spokojnie. Nie myśląc o tym. Wiem że to tak dobrze powiedzieć i trudno jest zrobić ale się postaraj. :-*

Ja mam ból brzucha jak na @ sama nie wiem. Możliwe że to tak wcześnie? Lekarz mówił że 3-5 tyg od oczyszczenia. Skończyłam krwawi ok 12 grudnia. Może to owulacja? Jak myślicie. Ze sluzem to tak za dużo nie ma bu coś stwierdzić.

Norkan, rownież mocno tulę! Trzymaj sie!

Ann, ja w 5-6 dni po zabiegu miałam bóle brzucha, całkiem mocne skurcze nieprzyjemne, troche krwi sie jeszcze lało. Ale to macica sie jeszcze oczyszczała, skurczyła, stad te bóle. Moze to u ciebie wlasnie to.

reklama
Ja mam ból brzucha jak na @ sama nie wiem. Możliwe że to tak wcześnie? Lekarz mówił że 3-5 tyg od oczyszczenia. Skończyłam krwawi ok 12 grudnia. Może to owulacja? Jak myślicie. Ze sluzem to tak za dużo nie ma bu coś stwierdzić.
Jeśli dobrze pamiętam, to chyba pierwszy cykl po czyszczeniu jest przeważnie bezowulacyjny, ale mogę się mylić. Ja chyba po 3-4 tyg od zakończenia krwawienia dostałam @. A jak długo krwawilas? Wiesz, trochę tam to Jest naruszone i się goi, może dlatego poboluje?

Bertha ale ja miałam ostatnio 12 krew i juz później czysto.

Ladykot też czytałam że pierwszy może być bezowulacyjny, ale to chyba nie zawsze. Krwawilam od 4 grudnia plamienia a od 7 do 12 grudnia nia dużo krwi jak na obfita miesiączkę.

Ostatnia edycja:
Bertha ale ja miałam ostatnio 12 krew i juz później czysto.

Ladykot też czytałam że pierwszy może być bezowulacyjny, ale to chyba nie zawsze. Krwawilam od 4 stycznia plamienia a od 7 do 12 stycznia dużo krwi jak na obfita miesiączkę.

Możliwe, ze dostaniesz szybciej @. Każdy organizm jest inny :) ile ginekolog kazal Ci czekać ze staraniami? Mam nadzieję, ze wszystko się szybko zagoi i będzie ok :)

Ladykot źle napisałam chodziło o grudzień ale i tak wiesz :-)
Lekarz powiedział że możemy od razu nie kazał czekać. Tylko od razu zacząć brać kwas foliowy i działać.

Ladykot źle napisałam chodziło o grudzień ale i tak wiesz :-)
Lekarz powiedział że możemy od razu nie kazał czekać. Tylko od razu zacząć brać kwas foliowy i działać.
Tak, zorientowałam sie :D mój mówił, ze bezpiecznie jest tak 2 miesiącZki poczekać i później działać. No i folik oczywiście też :)

Przy pierwszej ciazy bralam folik okolo 2 miesiace przed staraniami natomiast teraz bede brac 3 tyg przed staraniami tylko.Decyzja o 2 dziecku przyszla tak nagle ze jak widać mam nieskonczone kanalowe leczenie itd.. Ale to jest silniejsze odemnie

reklama
Dziewczyny przepraszam, ale nie nadrobię Was.
U Tomka się pogorszyło od wczoraj :(
Kupek więcej, a dzisiaj z krwią.

Czekam na lekarza, a jak ten nie powie konkretów to jedziemy na pogotowie.

Do góry