reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Fimka - bardzo proszę i smacznego:)) powiem Ci że na prawdę warto ten sos zrobić:)
anik - jeśli masz ochotę to spróbuj, może Ci się spodoba:)
Pati - a seks jest?:)

reklama
Czarna - seks jest, ale G się przyblokował i nie umie skończyć... jest już coraz bliżej ale dalej nie potrafi i chyba to jeszcze trochę potrwa :) dlatego celuję w przyszły miesiąc :)

Karotka nie każdy musi być dobry wszystkim ;-) praktyka czyni mistrza.

Dołączam do pytania o przepisy. Ja najczęściej się wzoruje na Blw ale chętnie poczytam wasze i spróbuję coś nowego. -Doczytałam że czarna wstawia przepisy :-)

Ankaka tak, a ty sierpniowka będziesz tak? Ja miałam termin na 1 sierpnia ale widzisz jak życie weryfikuje nasze plany.

Ja też przepis wypróbuje ;-) i zapisze na przyszłość bo taki uniwersalny.

Mychunia ile mc/lat ma twoj maluch?

Muszę siąść do komputera i poczytać do tyłu żeby się więcej o was dowiedzieć ;-)

Pati - dobra daje!:D nie ma czego się wstydzić w końcu te dzieci skądś pochodzą:laugh2:
może pomogła by kowbojka klasyczna albo odwrócona, tak żebyś Ty mogła nadawać tempo a nie Twój partner:) wtedy jest duża możliwość ze przestanie kontrolować sytuację i da się ponieść:tak: oprócz tego wiem że faceci mają tylko dwie strefy erogenne: penisa i szyje:D
aaaa więc.... można by dodać do kowbojki np. pocałunki w szyje gdy widzisz że jest blisko:D
mam nadzieje że nikogo nie zniesmaczyłam:D

Czarna - sporo pozycji już przerobiliśmy, ja nie mam nic przeciwko urozmaiceniom ;) także i ta była często hmm... "używana" :p ja czuję i widzę, ze już niewiele brakuje, jeszcze kilka razy i myślę, ze wszystko będzie ok ;) po prostu w tym przypadku muszę mieć dużo cierpliwości i wszystko wróci do normy :)

Ann - Ja swoje przepisy wstawiam na tutejsze forum i fb co 2 dni:) muszę pomyśleć nad jakimś blogiem żeby łatwiej można było je znaleźć:)
Pati - a próbowałaś kowbojki w przysiadzie?:D

reklama
patia moze sprobujesz jakies sexi ubranko? Gorset, ponczochy i takie tam. W koncu faceci to wzrokowcy. :-) no i najlepiej nie poruszac tematu staranek, dzieci, cyklu, owulacji itd. I idzcie na randke, naprawde pecam :-)

Do góry