Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie jest tak samo oprocz tego ze przed ciąża mialam super figure a teraz no cóż....Ann - to grupa TAJNA
Musisz zawołać Rudą żeby Ciebie do niej dodała:-)
Pati - zajebista jest kowbojka w przysiadzie w szczególności dla Panów, nie wiem jaka jest równica, ale oni chyba coś czuja
A skoro jesteśmy przy temacie seksu... to pytanie do tych które już rodziły: Czy sex po porodzie jest dla was lepszy, czy gorszy?
Jesli moge sie wtracic to nie polecam witamin w tabletkach. Lepiej znalezc te witaminy w produktach spozywczych, sa lepiej przyswajalne i naturalne :-)Będę czekała na nowe Czarna
Zastanawiam się, czy pomiędzy dzieciaczkami nie będę miała dużej różnicy wieku, ale cóż - czasu już nie cofnę...
Urozmaicenia w sypialni to świetna sprawa Wspólna kąpiel, wino... coś, co da pełen luz. I cierpliwość
Zaopatrzyłam się w kwas foliowy. Myślałam, czy kupić witaminy, ale to chyba dopiero wtedy, gdy zobaczę dwie kreseczki na teście.
I też w wolnych chwilach staram się zerkać wstecz, doczytać o was co nieco