reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

O,widzę,że temat seksu i pozycji. ;-) No mój P. też uwielbia kowbojkę w przysiadzie, ale my to w ogóle nienormalni jesteśmy i u nas różne przeboje w łóżku się dzieją. :-D Przebieranki to fajna rzecz,naprawdę polecam!! (strój pielęgniarki, policjantki, niegrzecznej uczennicy). Plus gadżety, np.olejek do masażu jadalny o smaku karmelowym - rozgrzewający- no coś boskiego dziewczyny,rewelka!! Czasem nas napada na seks a'la Grey :-D i jest "a ty niedobra,a ty,a ty.." ,oczywiście powiedziane w zupełnie inny sposób i do tego odpowiednie...eee...czynności.:-D:-D
Generalnie w sferze erotycznej u nas wesoło jest i na bogato. I z tego bardzo się cieszę.
czarna przepisy naprawdę świetne,jesteś moim kulinarnym guru na ten czas. :-D
A co do seksu po porodzie...ja mam dwa porody za sobą,oba naturalne,bez nacięć,bez pęknięć. Mogę mówić,że miałam sporo szczęścia,bo jestem baaardzo szczupła (przy 168 cm ,obecnie ok 44 kg),aczkolwiek nieraz to wada,a nie zaleta. I mój P. mówi,że nie ma różnicy,a ja mu wierzę,bo go znam. Poza tym sama jakby. "czuję",że praktycznie nie ma różnicy. Ale pamiętajcie,że każda z nas jest inna i to indywidualna sprawa.
Dla mnie seks po porodzie nie jest ani lepszy,ani gorszy. Ale znam sporo kobiet,którym pożycie z facetami po porodach się znacznie poprawiło. ;-)

reklama
norkAn - podpisuje się pod tym rękami i nogami:) często te wszystkie syntetyczne witaminy zaburzają przyswajanie witamin pochodzenia naturalnego co w przyszłości prowadzi do awitaminozy co najdziwniejsze:/ ja bym polecała jedynie suplementację witaminy D i kwasu foliowego:)
Karotka - dziękuje za wsparcie i postaram się nie zawieść Twojego zaufania, wstawiając coraz to nowsze własne przepisy:)
Podziwiam i zazdroszczę fantazji:p
Ja po porodzie mam o NIEBO lepszy seks:) wcześniej w ogóle nie szczytowałam, dopiero po porodzie pierwszy raz mi się to zdarzyło:)
Wcześniej średnio lubiłam seks a teraz uwielbiam i staram się próbować coraz to nowszych i odważnych rzeczy:p

Karotka - ja Ci powiem, że ja też lubię próbować niestandardowych pozycji, czy sposobów kochania się ;) bujna wyobraźnia w tym temacie to skarb i zawsze warto próbować czegoś nowego :) Tak więc dzisiaj spróbuję zaskoczyć mojego G jak wróci z pracy ;) a na razie czekam w poczekalni u gin :p jak się czegoś dowiem, to pewnie wy pierwsze się o tym dowiecie :) haha :)

U mnie tak szczerze to teraz ciężko z jakimiś szaleństwem w łóżku ze wzgledu na to że mały śpi z nami w pokoju i czasem sie budzi he he

dziewczyny ratujcie jestem stara a nie mam malucha, wszedzie na forach dziewczyny w moim wieku maja juz chociaz jedno:((((

Dziewczynki, już po wizycie ;) ovu dalej nie było, pecherzyk 20mm, więc będzie na dniach :) wg kalendarzyka powinna być wczoraj ale chyba czeka aż moj G się odblokuje :) haha :) śluz płodny mam już od ponad tygodnia i tak sobie czekam ;) więc może jednak w święta będzie niespodzianka :) Tak szczerze, to nie miałam już nadziei, bo byłam pewna, że już po wszystkim a tu ciągle jest nadzieja :D

Dziewczynki, już po wizycie ;) ovu dalej nie było, pecherzyk 20mm, więc będzie na dniach :) wg kalendarzyka powinna być wczoraj ale chyba czeka aż moj G się odblokuje :) haha :) śluz płodny mam już od ponad tygodnia i tak sobie czekam ;) więc może jednak w święta będzie niespodzianka :) Tak szczerze, to nie miałam już nadziei, bo byłam pewna, że już po wszystkim a tu ciągle jest nadzieja :D
To super [emoji2] teraz musisz działać... tylko po cichu he he

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Gratulajcje dla tych którym się udało !! Bardzo się cieszę Waszym szczęściem ! :)

Ja dzisiaj miałam dostać @ ale narazie cisza ... o dziwo piersi mnie nie bolą a przed @ zawsze były bardzo bolesne ...
Zrobiłam z ciekawości test i wyszedł o taki .... nie wiem co o tym myśleć. test.jpg

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 92
Gratulajcje dla tych którym się udało !! Bardzo się cieszę Waszym szczęściem ! :)

Ja dzisiaj miałam dostać @ ale narazie cisza ... o dziwo piersi mnie nie bolą a przed @ zawsze były bardzo bolesne ...
Zrobiłam z ciekawości test i wyszedł o taki .... nie wiem co o tym myśleć. Zobacz załącznik 722607
Moim zdaniem widać delikatna kreseczke [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry